Sport

Patru meciuri în prima etapă a Superligii Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
12 sep 2014 697 vizualizări
Victoria Gologanu s-a retras din campionat

Azi va debuta Superliga Altdorf Tehnik, prima etapă programand patru partide. La start s-au înscris 12 echipe, dar Victoria Gologanu a renunţat în ultimul moment la participare. În aceste condiţii, partida din prima etapă cu Euromania Dumbrăveni nu va mai avea loc. Rămane de văzut dacă locul celor din Gologanu va fi luat de o altă formaţie. După retragerea din campionat a echipelor Şoimii Mirceşti, ASS Victoria Pufeşti şi Energia Vulturu, la startul sezonului 2014-2015 se vor alinia alte trei formaţii: FCM Adjud, echipă ce a primit un loc din partea Adunării Generale a AJF Vrancea şi cele două echipe retrogradate în sezonul precedent, AS Cîmpineanca şi FC Mărăşeşti, care şi-au exprimat opţiunea de a continua în liga a patra. Cum la start vor fi în cele din urmă 12 echipe, se va juca sistem campionat, tur-retur. AS Cîmpineanca şi FC Mărăşeşti au decis să amane jocul direct. În liga a cincea s-au înscris 13 echipe: Şoimii Mirceşti, Victoria Vînători, Trotuşul Rugineşti, Victoria Pufeşti, Viitorul Bilieşti, Unirea Milcovul, Podgoria Coteşti, Flacăra Urecheşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti, Dinamo Tătăranu, Viitorul Vîrteşcoiu, Tractorul Năneşti şi Voinţa Răstoaca. Acestea vor juca duminica viitoare în Cupa Romaniei. (Dan CHIRIAC)

Programul primei etape este următorul:
Sambătă orele 17.00:
Victoria Gugeşti – Unirea Ţifeşti
FC Panciu – Selena Jariştea
Voinţa Odobeşti – FCM Adjud
Voinţa Cîrligele- AS Suraia
Euromania Dumbrăveni – stă
Partida AS Cîmpineanca- FC Mărăşeşti a fost amanată pentru o dată ulterioară


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.