Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Neşu şi-a găsit job la Cluj

Ziarul de Vrancea
12 sep 2014 688 vizualizări
Fostul fotbalist Mihăiţă Neşu va fi angajat ca suplinitor al analistului video la clubul Universitatea Cluj, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, administratorul special al grupării ardelene.

"Am discutat cu antrenorul George Ogăraru acum cinci zile despre posibilitatea ca Mihăiţă Neşu să vină alături de noi la Universitatea şi am convenit că îl va seconda pe analistul video. Ne bazăm pe experienţa lui Mihăiţă Neşu şi cred că ne va putea ajuta din această poziţie. Funcţia se mulează pe situaţia în care se află el acum, întrucat nu necesită deplasarea", a declarat Vlad Munteanu. Neşu s-a accidentat, în data de 10 mai 2011, la coloană în urma unei ciocniri cu coechipierul său Alje Schut, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a descoperit o vertebră cervicală fracturată. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale de cinci ore, în care i-a fost refăcută vertebra fracturată din zona cervicală, însă o parte a corpului său a rămas paralizată.

Pleacă Hoban, vine Filip

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, pe site-ul oficial, că l-a achiziţionat pe mijlocaşul Ioan Filip, acesta semnand un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă două.Filip, în varstă de 25 de ani, a jucat ultima dată la Oţelul Galaţi. Pe de altă parte, Petrolul Ploieşti a anunţat că i-a permis fotbalistului Ovidiu Hoban să negocieze cu Hapoel Be'er Sheva.  Hapoel Be'er Sheva a anunţat, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Hoban.

Pădureanu a căzut în penitenciar

Jean Pădureanu a căzut în Spitalul Penitenciarului Jilava, s-a lovit la coloană şi nu a putut fi prezent, ieri, la Curtea de Apel Bucureşti, care judecă cererea de întrerupere a executării pedepsei, a spus avocatul fostului preşedinte al Gloriei Bistriţa.  Avocatul a prezentat în faţa Curţii de Apel Bucureşti un certificat medical care atestă că Jean Pădureanu este netransportabil din cauza unor leziuni la coloană pe care le-a suferit în urma unei căzături. Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au decis astfel să amane pentru 26 septembrie judecarea contestaţiei formulate de Jean Pădureanu împotriva deciziei Tribunalului Ilfov, prin care a fost respinsă cererea de întrerupere a executării pedepsei, din motive medicale.

Hagi trece la antrenat

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a devenit managerul tehnic al echipei FC Viitorul, formaţie pe care o patronează, a anunţat, ieri, Academia Hagi pe pagina sa de Facebook. "Echipa are nevoie de mine, e momentul să mă implic", a declarat Hagi. Hagi a antrenat ultima dată echipa Galatasaray, în perioada 2010-2011.


Mingi Nike în Liga I

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, ieri, că a încheiat un parteneriat conform căruia Nike va furniza mingea oficială pentru Liga I şi Cupa Ligii-Adeplast. LPF a încheiat parteneriatul u FF Group Romania, distribuitorul autorizat al brandului Nike în Romania. În sezonul competiţional 2014/2015, echipele participante în cele două competiţii vor folosi două modele de mingi, Nike Ordem Hi-Vis şi Nike Ordem, cu care se va juca începand cu data de 31 octombrie 2014, respectiv 28 februarie 2015. Nike a devenit partener oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal pentru sezoanele competiţionale 2014/2015 şi 2015/2016, sigla urmand să fie expusă pe toate stadioanele cluburilor membre LPF.

Nu vor să fie tigri

Proprietarul Hull City, Assem Allam, a declarat,ieri, că a pus în vanzare clubul în luna aprilie, după ce Federaţia Engleză de Fotbal (FA) i-a refuzat solicitarea de a schimba numele grupării în Hull Tigres. "Am spus în acest an că gruparea va fi de vanzare dacă tentativa noastră de a promova Hull Tigers ca un brand şi ca noul nume al clubului va eşua", a spus omul de afaceri de origine egipteană. Assem Allam, în varstă de 75 de ani, a cumpărat Hull City în decembrie 2010. în acel moment, clubul era în al doilea eşalon. Acum, Hull City evoluează în Premier League. "Ca urmare a deciziei FA din 9 aprilie, am anunţat la 10 aprilie - după 22 de ore - că Hull City este de vanzare", a adăugat el. Dorinţa lui Allam de a schimba numele clubului Hull City a starnit nemulţumirea suporterilor, care au format un grup numit "City pană la moarte".  Assem Allam se plange că numele City este comun, în timp ce Hull Tigers ar fi mai atractiv.

Jucătorii iluminează terenul

Un teren de fotbal iluminat datorită energiei generate de mişcările jucătorilor a fost inaugurat, în această săptămană, la Mineira, o favelă din Rio de Janeiro, în prezenţa fostului internaţional brazilian Pelé. Acest sistem de iluminare revoluţionar se bazează pe o nouă tehnologie, numită Pavegen. Două sute de plăci făcute în proporţie de 80 la sută din materiale reciclate au fost montate pe teren pentru a capta energia cinetică generată de alergarea jucătorilor. Noaptea, terenul este iluminat la capacitate maximă datorită energiei cinetice. Ziua, 75 pană la 80 la sută din energie provine de la un panou solar instalat pe acoperişul unei şcoli de samba, aflată alături. "Vrem să dezvoltăm această tehnologie, astfel încat costurile devină din ce în ce mai mici", a declarat preşedintele fondator al firmei Pavegen, Lawrence Kembell-Cook, la inaugurarea acestui sistem de iluminare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.