Sport

Mandrilă a schimbat şefii de compartimente la Spitalul Focşani

Raluca Manolache
10 sep 2014 2082 vizualizări
Printre cei schimbaţi se află şi dr. Nicolae Moise, fostul manager al Spitalului Judeţean Focşani

Se schimbă şi şefii de compartimente de la Spitalul Focşani! Juristul Constantin Mandrilă, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă „Sf. Pantelimon” Focşani, a semnat zilele acestea deciziile prin care sunt schimbaţi şefii anumitor compartimente medicale din unitate. Decizia a fost luată pentru că unii dintre aceştia au îndeplinit varsta de pensionare. Aceste modificări, intrate în vigoare de ieri, erau necesare, după cum ni s-a comunicat. De acum înainte de coordonarea compartimentelor de ORL, gastroenterologie şi dermatologie se vor preocupa medicii Bogdan Marinescu, Nicolae Chirilă şi Călin Andrei Belmega. Aceşti doctori îi vor înlocui pe dr. Nicolae Moise, care a ocupat şi postul de manager al Spitalului Focşani, dr. Florentin Benguş şi dr. Drăgună Daniil. Aceste modificări se fac în perioada în care se fac înscrieri şi pentru concursul organizat în vederea ocupării funcţiilor de şefi secţii. Se organizează concurs pentru următoarele posturi: şef secţie medicină internă, şef secţie cardiologie, şef secţie chirurgie generală, şef secţie obstetrică - ginecologie, şef secţie neonatologie, şef secţie ATI, şef secţie pediatrie, şef secţie neurologie, şef secţie pneumologie, şef secţie boli infecţioase, şef secţie psihiatrie, şef secţie UPU-SMURD,  şef serviciul anatomie patologică, şef laborator radiologie şi imagistică medicală şi şef Serviciul Judeţean de Medicină Legală. Candidaţii trebuie să fie medici cu vechime de minim 5 ani în specialitatea postului şi să prezinte un atestat în managementul serviciilor de sănătate sau declaraţie că îl vor obţine în maximum un an de la numirea în funcţie. Dosarul de înscriere la concurs va cuprinde următoarele acte:  cerere în care se menţionează postul pentru care doreşte să concureze, copie xerox de pe diploma de medic şi adeverinţă de confirmare în gradul profesional, acte doveditoare pentru calcularea punctajului, declaraţie scrisă că nu a fost condamnat penal pentru fapte ce-l fac incompatibil cu postul pentru care doreşte să concureze, certificat privind starea de sănătate, copie xerox de pe autorizaţia de liberă practică, copia carnetului de muncă, proiectul de management realizat de candidat privind evoluţia viitoare a secţiei sau laboratorului, dovadă/adeverinţă din care să reiasă că nu a fost sancţionat în ultimii 5 ani de către conducerea unităţilor în care şi-a desfăşurat activitatea sau de Colegiul Medicilor din România. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Maria, acum 3486 zile, 21 ore, 44 minute, 57 secunde
Este foarte bine sa se dea examen ptr.conducerea sectiilor,sunt medici care abia se taraie dar nu se indura sa renunte la sefie.
igienicul, acum 3487 zile, 5 minute, 30 secunde
O fi fost n-o fi fost hot,face ce trebue prin spital
wallet, acum 3487 zile, 1 ora, 39 minute, 1 secunda
cum e posibil ca un hot dovedit (de conserve) sa fie la conducerea unei institutii, oricare ar fi ea?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.