Sport

12 echipe în Superliga Altdorf Tehnik

Dan Chiriac
10 sep 2014 1040 vizualizări
Duminica viitoare, echipele din liga a cincea vor juca în Cupa Romaniei

Miercuri la sediul AJF Vrancea s-a stabilit programul Superligii Altdorf Tehnik. Astfel, la start s-au înscris 12 echipe, după ce cu o zi înainte erau doar 10. După retragerea din campionat a echipelor Şoimii Mirceşti, ASS Victoria Pufeşti şi Energia Vulturu, la startul sezonului 2014-2015 se vor alinia alte trei formaţii: FCM Adjud, echipă ce a primit un loc din partea Adunării Generale a AJF Vrancea şi cele două echipe retrogradate în sezonul precedent, AS Cîmpinenaca şi FC Mărăşeşti, care şi-au exprimat opţiunea de a continua în liga a patra. Cum la start vor fi în cele din urmă 12 echipe, se va juca sistem campionat, tur-retur.
Programul primei etape este următorul:
Sambătă orele 17.00:
Euromania Dumbrăveni – Victoria Gologanu
Victoria Gugeşti – Unirea Ţifeşti
FC Panciu – Selena Jariştea
Voinţa Odobeşti – FCM Adjud
Voinţa Cîrligele- AS Suraia
Partida AS Cîmpineanca- FC Mărăşeşti a fost amanată pentru o dată ulterioară

Echipele de liga a cincea deschis Cupa Romaniei

Cele 13 echipe înscrise în liga a cincea vor lua parte la primul tur al fazei judeţene a Cupei Romaniei. În primul tur vor participa următoarele formaţii: Şoimii Mirceşti, Victoria Vînători, Trotuşul Rugineşti, Victoria Pufeşti, Viitorul Bilieşti, Unirea Milcovul, Podgoria Coteşti, Flacăra Urecheşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti, Dinamo Tătăranu, Viitorul Virteşcoiu, Tractorul Năneşti şi Voinţa Răstoaca. Partidele din primul tur se vor desfăşura într-o singură manşă, pe 21 septembrie 2014, cu începere de la orele 11.00. Tragerea la sorţi a meciurilor va avea loc luni 15 septembrie 2014, orele 10.00, la sediul AJF Vrancea. Vor fi împerecheate 12 formaţii, în şase meciuri, urmand ca a 13-a formaţie să fie calificată direct în turul doi al Cupei Romaniei. Neprezentarea echipelor atrage penalizarea cu şase puncte în campionat şi o amendă stabilită conf. ROAF. Partidele se vor juca într-o singură manşă. Nu este valabilă regula echipei mai slab clasate, echipa trasă prima la sorţi urmand să joace pe teren propriu. Baremul de arbitraj se va achita înainte de joc, cate 130 de lei de fiecare echipă. Asistenţa medicală şi toate măsurile de ordine vor fi asigurate de echipa organizatoare. Dacă la finalul meciului scorul este egal se vor juca două reprize de prelungiri a 15 minute. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare. Meciurile se pot disputa şi într-o altă zi, doar cu acordul ambelor echipe. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.