Sport

Războiul de la Rapid continuă

Ziarul de Vrancea
10 sep 2014 438 vizualizări
Valerii Moraru cere înlocuirea administratorului judiciar

Acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, a anunţat  că a solicitat judecătorului sindic înlocuirea administratorului juciar Cristina Andronache deoarece aceasta nu face decat să înrăutăţească situaţia grupării giuleştene. "Nu înţeleg ce urmăreşte pană la urmă doamna Andronache, pentru că toată activitatea ei, aceste jocuri, nu face decat să înrăutăţească situaţia, care este şi aşa complicată. Noi am avut pierderi destul de mari după intrarea în insolvenţă şi acum trebuie să vedem cum să rezolvăm situaţia. Iar situaţia asta tensionată nu permite nici altor acţionari şi sponsorilor să vină langă noi. Am cerut înlocuirea administratorului judiciar, încă nu am primit un răspuns", a spus Moraru. El a adăugat că din cauza divergenţelor cu administratorul judiciar clubul Rapid poate intra chiar şi în faliment. "Uite că s-au terminat banii din transferul lui Ioniţă, mai avem puţin de încasat de la federaţie, să vedem ce face mai departe doamna Andronache. Dacă nu eram noi, ce făcea? De bine, de rău, noi am asigurat plăţi în următoarele zece luni de 94.000 de euro lunar, dintre care 7.000 reprezintă TVA. Dacă am aduce bani la club şi am umple conturile nu înseamnă că maine ar fi gestionaţi corect şi peste o săptămană nu vom avea acelaşi probleme. Noi aducem bani la club atat cat să asigurăm buna activitate a cubului", a mai afirmat acţionarul. Moraru a explicat că în perioada următoare Rapid va mai efectua cateva transferuri. "Avem oferte de la cateva cluburi din Olanda şi două-trei de la cluburi din Portugalia. Avem nevoie de jucători buni pentru a rezista", a precizat Moraru.
Adunarea Generală Extraordinară a acţionarilor FC Rapid, programată marţi, a fost suspendată de administratorul judiciar Cristina Andronache în urma acţiunii deschise în instanţă de Angelo Massone prin care investitorul italian contestă calitatea de acţionar majoritar a lui Valerii Moraru. Massone a fost prezent la baza sportivă Pro Rapid unde a avut loc Adunarea Generală şi a cerut administratorului judiciar să nu admită luarea niciunei decizii pană la soluţionarea acţiunii sale judecătoreşti.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.