Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Schumacher a fost externat

Ziarul de Vrancea
9 sep 2014 723 vizualizări
Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a fost externat din spitalul de la Lausanne şi va fi tratat în continuare la locuinţa sa din localitatea elveţiană Gland, a anunţat familia septuplului campion.

"Recuperarea lui Michael va continua acasă. în ultimele săptămani şi luni, el a făcut progrese avand în vedere gravitatea rănilor sale, dar mai este de parcurs un drum lung şi dificil", se arată într-un comunicat al familiei lui Schumacher. Purtătoarea de cuvant a familiei, Sabine Kehm, a declarat pentru AFP că Schumacher se află de marţi la domiciliul său, o proprietate de pe malul lacului Leman. "Cerem în continuare să fie respectată intimitatea familiei Schumacher", se mai menţionează în comunicatul familiei fostului pilot de Formula 1.

Chivu vrea muncă de birou

Fostul fundaş Cristian Chivu, retras din activitate la 31 martie, a declarat, ieri, că nu a luat o decizie în ceea ce priveşte viitorul său, însă a menţionat că ar prefera să ocupe o funcţie administrativă în fotbal, dar în acelaşi timp a recunoscut că s-a gandit şi la antrenorat. "Nu m-am gandit încă la ce voi face. Prioritatea era să merg în vacanţă, ceea am şi făcut, apoi fetele să înceapă şcoala, iar acum urmează să mă gandesc şi la ce voi face. Am avut propuneri, încă mă gandesc la ele, le iau în considerare, iar atunci cand voi hotărî ce voi face cu siguranţă voi anunţa. Dar deocamdată nu ştiu nici eu. Aş prefera să mă ocup mai mult de partea administrativă, dar nu neg că în ultimul timp m-am gandit şi la antrenorat. Probabil pentru că îmi lipseşte vestiarul, mirosul ierbii, chiar dacă eu sunt alergic la iarbă", a spus Chivu.

Comemorarea prinţului olimpic

Comitetul Olimpic şi Sportiv Roman (COSR) l-a comemorat, marţi, pe primul roman membru al Comitetului Internaţional Olimpic, principele George Gh. Bibescu, la mormantul acestuia din grădina Palatului Mogoşoaia. Ceremonia a fost urmată de omagiile aduse fiului acestuia, George Valentin Bibescu, cofondator al Comitetului Olimpic Roman, la Biserica de langă Palatul Mogoşoaia. La eveniment au participat preşedintele COSR, Alin Petrache, ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, Octavian Morariu, membru permanent al Comitetului Internaţional Olimpic, secretarul general al COSR, Ioan Dobrescu, ambasadorul Mexicului în Romania, Agustín Gutierrez Canet, Catherine Suard, prim consilier al Ambasadorului Franţei la Bucureşti, precum şi personalităţi ale sportului romanesc, Ivan Patzaichin, Elisabeta Lipă, Nicu Vlad, Valeria Răcilă, Alina Dumitru, Doina Melinte, Laura Badea şi Violeta Beclea.

Fotbalistul bătăuş, criticat de Obama

Jucătorul  Ray Rice, fost la echipa de fotbal american Baltimore Ravens, surprins de o cameră de supraveghere cum îşi lovea logodnica, a fost aspru criticat de preşedintele SUA, Barack Obama. "Să loveşti o femeie nu este ceva ce face un bărbat adevărat şi acest lucru este adevărat indiferent dacă actul de violenţă se produce în public sau, mult mai des, în spatele uşilor închise", a afirmat Obama, prin intermediul unui comunicat dat publicităţii de purtătorul de cuvant al Casei Albe, Josh Earnest. "Echipa de fotbal american Baltimore Ravens a pus capăt, luni, colaborării cu jucătorul Ray Rice, după ce în presă au apărut imagini surprinse de o cameră de supraveghere, în care sportivul poate fi văzut lovindu-şi logodnica, într-un lift din Atlantic City, în luna februarie. Ray Rice face deja obiectul unei suspendări de două meciuri de către NFL pentru comportamentul său violent.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.