Sport

"Cupa Aerostar" a fost adusă la Focşani de Prosport

Dan Chiriac
7 sep 2014 778 vizualizări
CSM Focşani a ajuns în semifinale la Cupa Sport Team de la Bucureşti

Grupa de copii 2005 antrenată de Stan Rodinel s-a impus cu scorul de 2-1 în finala turneului în faţa LPS Vaslui. Cele două goluri ale învingătorilor din marea finală au fost marcate de Andrei Hărăbor şi Alexandro Bucur. Evoluţie foarte bună şi pentru grupa 2002 de la CSM Focşani, care a jucat la Cupa Sport Team, la Bucureşti. Pe terenurile de la Agronomie, jucătorii focşăneni, pregătiţi de Octavian Bucătaru, au caştigat grupa din care au făcut parte. CSM Focşani s-a calificat în semifinale, unde urma ieri să joace pentru un loc în finală cu Steaua Bucureşti. Indiferent de rezultat, focşănenii urmau să dispute una din finalele turneului. La Bacău, Prosport Focşani a cucerit şi două trofee individuale. Rareş Bucur a fost desemnat cel mai bun portar, iar mijlocaşul Andrei Hărăbor a primit titlul de cel mai bun jucător al turneului. "A fost un turneu reuşit. Sunt bucuros pentru că echipa a caştigat acest turneu. Au participat 16 echipe din zona Moldovei. Prosport s-a impus în grupa din care a făcut parte. Am repurtat victorii cu Viitorul Bîrlad şi LPS Botoşani, egal cu Magic Iaşi. În semifinale, Prosport a învins cu 2-0 echipa Edu Sport Iaşi. În marea finală s-au întalnit cele mai bune echipe ale turneului, Prosport şi LPS Vaslui. Victorie mult mai clară decat o arată scorul final de 2-1. Munca acestor copiii se vede şi în turneele la care participă", a precizat antrenorul Stan Rodinel. Grupa 2005 Prosport Focşani: Bucur Rareş, Livadaru Iulian, Bucur Alexandro, Croitoru Alesio, Postolache Ionuţ,  Abeaboeru Alexandru, Răileanu Eduard, Hărăbor Andrei, Agache Alexandru, Pană Eduard, Ardeleanu George, Ilie Răzvan, Amititeloaie Alexandru, Gorgan David, Popa Dragoş, Hristache Alexandru, Constandache Mihnea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.