Sport

S-a închis robinetul la transferuri

Ziarul de Vrancea
2 sep 2014 555 vizualizări
Bourceanu, Rusescu şi Papp sunt ultimele achiziţii ale Stelei în această toamnă

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii Paul Papp, Alexandru Bourceanu şi Raul Rusescu reprezintă ultimele transferuri ale campioanei Romaniei din această vară. "Cei trei jucători de pe cele trei linii, apărătorul Paul Papp, mijlocaşul Alexandru Bourceanu şi golgeterul Raul Rusescu sunt ultimele transferuri care au fost făcute de Steaua în acest sezon de vară. Raul şi Alex au revenit de la echipele la care au plecat, pentru că ei ştiu ce înseamnă să joci la Steaua, ei au cunoştinţă de spiritul Stelei şi au experienţa competiţilor internaţionale jucate cu Steaua. Paul Papp a fost în vederile noastre înainte să plece din ţară, şi-a făcut stagiul acolo, cu o mică pauză în Romania, a venit la Steaua. Se poate integra în sistemul de joc al Stelei şi cred că aceste trei achiziţii vor da forţa necesară Stelei pentru a-şi îndeplini obiectivele propuse pentru anul ăsta", a spus Argăseală. Oficialul stelist a afirmat că, pentru Papp şi Rusescu, Steaua are opţiune de cumpărare în vara viitoare. "În momentul în care jucătorii au venit la Steaua, nu a fost niciun fel de altă discuţie legată de alte transferuri sau o altă discuţie legată de a veni sau nu a veni aceşti jucători. Paul şi Raul sunt un an de zile împrumutaţi, cu opţiune de cumpărare. Sunt sume importante. I-am luat împrumut pentru că înţelegerea cu cluburile respective a fost în acest mod", a completat Argăseală, care a precizat că Bourceanu, care a venit accidentat, îşi va continua recuperarea în Romania, chiar dacă a apărut posibilitatea de a se pregăti cu staful medical care a plecat cu Laurenţiu Reghecampf în Arabia Saudită.  El a explicat că trei jucători tineri din lotul Stelei vor fi împrumutaţi la echipe din Romania, însă nu a precizat numele acestora.
Întrebat dacă atacantul Jeremy Bokila va mai ajunge la Steaua, Argăseală a răspuns: "Ni l-am dorit foarte mult pe Bokila. Iniţial ei nu au vrut să lase niciun loc de discuţie. Cand au devenit puţin mai flexibili, ulterior ne-am dat seama, au făcut-o diplomatic ca să poată trage de timp. Noi am acceptat toate condiţiile lor, dar ei au spus că nu mai pot transfera acest jucător, întrucat ei au nevoie de un atacant şi nu au reuşit să aducă jucătorul pe care îl doreau. Nu a fost decat o mască prin care doreau să tragă de timp. Astfel jucătorul a rămas la Terek."
Alexandru Bourceanu (Trabzonspor) va purta la Steaua tricoul cu numărul 55, acelaşi pe care l-a avut pană în iarnă, Raul Rusescu (FC Sevilla) va avea numărul 25, în timp ce Paul Papp (Chievo Verona) pe cel cu numărul 6.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.