Sport

Meciul cu grecii se joacă şi la Arena Naţională

Ziarul de Vrancea
1 sep 2014 488 vizualizări
Federaţia Romană de Fotbal (FRF) a anunţat, ieri, pe site-ul oficial, că meciul pe care reprezentativa Romaniei îl va disputa la sfarşitul acestei săptămani, în deplasare, cu Grecia, în preliminariile Campionatului European din 2016, va fi transmis pe un ecran uriaş, la Arena Naţională.

Echipa naţională a Romaniei va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmand să întalnească selecţionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis.

Rusescu s-a întors la Steaua

Atacantul Raul Rusescu a fost împrumutat un sezon de FC Sevilla formaţiei de la care l-a achziţionat FC Steaua, a anunţat, ieri, site-ul oficial al grupării bucureştene. "Clubul nostru îi doreşte golgeterului Ligii 1 din sezonul 2012-2013, care a contribuit decisiv la cucerirea titlului cu numarul 24 al Stelei să aibă parte de cel puţin acelaşi succes în tricoul roş-albastru şi în acest an", se arată pe site-ul Stelei. Raul Rusescu, 26 ani, s-a transferat la Steaua în vara anului 2011, de la Unirea Urziceni. După doi ani, el a fost achiziţionat de FC Sevilla, care l-a împrumutat în iarnă la Sporting Braga. Rusescu este al doilea jucător readusla echipă de FC Steaua, după mijlocaşul Alexandru Bourceanu, împrumutat de la Trabzonspor.

Falcao se apropie de “Old Trafford”

Manchester United a acceptat condiţiile grupării AS Monaco pentru a-l împrumuta pe Radamel Falcao, sub rezerva vizitei medicale şi a unui acord direct cu atacantul columbian, anunţă presa britanică. Echipa de pe “Old Trafford”  ar urma să ofere 15 milioane de euro pentru împrumutul pe un sezon al atacantului de 28 de ani. Informaţia nu a fost confirmată de cele două cluburi. Falcao a fost achiziţionat de AS Monaco în 2013, de la Atletico Madrid pentru 47 de milioane de euro şi are contract pană în 2018.

Atletico Madrid l-a luat pe Cerci

Clubul Atletico Madrid a anunţat, pe site-ul oficial, că a ajuns la un acord cu Torino pentru transferul fotbalistului Alessio Cerci la gruparea spaniolă, internaţionalul italian urmand să semneze un contract pe trei sezoane. "Acordul cu Totino pentru transferul lui Cerci este o bucurie pentru toţi. Era obiectivul nostru să ne întărim echipa pentru a face faţă provocărilor care ne aşteaptă în acest sezon. A trebuit să facem eforturi semnificative după toate operaţiunile din vară, dar suntem convinşi că a meritat, pentru că îl considerăm pe Cerci un jucător-cheie pentru echipa noastră. Va aduce incisivitate, viteză, goluri... Ne va permite să avem mai multe alternative în jocul nostru ofensiv", a declarat managerul sportiv al clubului Atletico. Fotbalistul în varstă de 27 de ani, format la AS Roma, juca la Torino din 2012.

Messi se odihneşte

Jucătorul argentinian Lionel Messi, accidentat la coapsa dreaptă, nu va evolua, miercuri, la Düsseldorf, în meciul amical Germania - Argentina, revanşa finalei Cupei Mondiale, a anunţat, ieri, FC Barcelona. "Leo Messi va rămane la Barcelona ca măsură de precauţie din cauza unei dureri la nivelul aductorului drept. El va lipsi la meciul pentru pace de la Roma, din această seară, şi nu va participa nici la partida Argentinei cu Germania", a anunţat FC Barcelona. Lionel Messi a suferit o contractură la coapsa dreaptă la meciul cu Villarreal, caştigat, duminică, scor 1-0, în etapa a doua a campionatului Spaniei.

Nu-i prea grav cu Bilinski

Atacantul polonez al echipei Dinamo Bucureşti, Kamil Bilinski, s-a accidentat la tendonul lui Ahile şi va lipsi de pe teren între şapte şi zece zile, a declarat, ieri , medicul grupării dinamoviste Liviu Bătineanu. Într-adevăr, Bilinski a fost la un pas de o accidentare urată, fiind foarte aproape de a-i fi secţionat tendonul ahilian. Din fericire, rana este doar una de suprafaţă. Are o plagă tăiată, care se va vindeca în scurt timp. Fanii îl vor putea vedea în teren mai repede decat s-ar fi aşteptat. Are nevoie între şapte şi zece zile de recuperare pentru ca rana să se cicatrizeze şi să poată încălţa ghetele de fotbal. Pauza prilejuită de meciul naţionalei este bine-venită pentru jucătorul nostru şi sperăm că va fi apt pentru următorul meci din campionat", a spus medicul Liviu Bătineanu. Kamil Bilinski s-a accidentat în meciul cu FC Braşov, scor 2-1, din etapa a VI-a a Ligii I şi a fost înlocuit la pauză de antrenorul Flavius Stoican. Iniţial s-a crezut că accidentarea polonezului este mult mai gravă.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.