Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Aproape de podium, la gimnastică ritmică

Ziarul de Vrancea
27 aug 2014 493 vizualizări
Sportiva Ana Luiza Filiorianu s-a clasat, miercuri, pe locul IV în finală la gimnastică ritmică, proba individual-compus, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing.

Ana Luiza Filiorianu a încheiat competiţia cu un punctaj total de 55.850 puncte (nota 13.500 la cerc, 14.350 la minge, 13.600 la măciuci şi 14.400 la panglică). În calificări, gimnasta s-a clasat pe locul 5 (55.325 puncte).  Medalia de aur a probei a fost caştigată de Irina Annenkova (Rusia, 58.575 puncte), urmată pe podium de Maria Trubach (Belarus, 56.950) şi Laura Zeng (SUA, 56.750).
Weiss rămane la Oţelul
Antrenorul Michael Weiss va rămane la Oţelul Galaţi cel puţin la meciul de luni cu Rapid Bucureşti, din cadrul etapei a VI-a a Ligii I. Conducerea clubului a intenţionat să-l demită pe Weiss şi să-l numească în locul lui pe Cristian Popovici.  Deşi Popovici s-a aflat în Galaţi şi s-a întalnit cu unii dintre jucătorii Oţelului, varianta numirii sale ca antrenor al gălăţenilor a picat, cel puţin pentru moment, conform unor surse din cadrul grupării. După cinci etape din Liga I, Oţelul Galaţi a acumulat doar două puncte şi se află pe ultimul loc în clasament. Meciul Oţelul Galaţi - Rapid este programat, luni, de la ora 18.30.

Prinţul de Chiajna

Gruparea Concordia Chiajna negociază transferul mijlocaşului Adrian Cristea, a declarat, ieri, managerul general al clubului ilfovean, Narcis Răducan, în timp ce antrenorul Marius Şumudică a menţionat că jucătorul reprezintă un pariu pentru el. "Apropo de jucători noi, încercăm un pariu, personal, cu Adrian Cristea. Azi va veni aici şi vom negocia cu el. Să vedem dacă putem să-l determinăm să joace din nou fotbal la nivelul la care s-a făcut cunoscut", a declarat Răducan. El a adăugat că gruparea ilfoveană nu va face alte achiziţii pe finalul actualei perioade de transferuri. Adrian Cristea, 30 de ani, a fost în probe şi la Rapid, el evoluand o jumătate de repriză într-un meci amical cu formaţia din Liga a III-a Juventus Bucureşti, însă antrenorul Ionel Ganea nu l-a păstrat în lot, deoarece jucătorul nu era într-o formă fizică optimă.

Corina Căprioriu a decepţionat

Sportiva Corina Căprioriu a fost eliminată, ieri, în primul tur al categoriei 57 de kilograme, la Campionatul Mondial de judo de la Celiabinsk (Rusia). Corina Căprioriu a debutat în competiţie în grupa D, dar a fost învinsă chiar în prima luptă de judoka Cheng-Ling Lien (Taipei China) fiind eliminată din concurs.   Corina Căprioriu (28 de ani) este vicecampioană olimpică, medaliată cu bronz la CM din 2011, campioană europeană în 2010 şi medaliată cu bronz la CE din 2011. La aceeaşi categorie, Loredana Ohîi a fost eliminată în turul III de Sabrina Filzmozer (Austria),


Greu în Anglia pentru van Gaal

Echipa Manchester United, care a reuşit prin aducerea lui Angel Di Maria cel mai scump transfer din fotbalul englez, a fost eliminată, marţi seară, din Cupa Ligii Angliei de formaţia Milton Keynes Dons, din liga a treia, scor 0-4. Manchester United a aliniat la acest meci din turul doi al Cupei Ligii Angliei o echipă B (zece schimbări), fără Rooney sau Van Persie. Tehnicianul Louis Van Gaal nu a reuşit încă să caştige vreun meci cu Manchester United, echipa fiind învinsă în prima etapă din campionat de Swansea (2-1) şi remizand (1-1) cu Sunderland. Marţi seară, United a anunţat aducerea lui Angel Di Maria, pentru 75 de milioane de euro şi un contract pe cinci sezoane. El ar putea debuta sambătă, la meciul cu Burnley.

Varga revine la prima echipă a Craiovei

Mijlocaşul Dacian Varga a revenit, începand de ieri, la antrenamentele formaţiei CS Universitatea Craiova, după ce în ultima perioadă s-a antrenat cu echipa a doua a oltenilor, a anunţat managerul general al clubului, Felix Grigore. "Dacian Varga a revenit ieri la antrenamentele primei echipe. El are un contract cu clubul nostru. în această perioadă s-a pregătit cu echipa a doua. Conducerea a considerat că are nevoie de experienţa lui la prima echipă, şi el la fel, aşa că a fost reprimit la antrenamente, sub comanda lui Jerry Gane", a declarat, miercuri, Grigore, potrivit site-ului oficial al CS Universitatea.  Varga, 29 de ani, a dorit să părăsească gruparea olteană în această vară, însă nu şi-a găsit o altă echipă. De la începutul acestei luni, fostul jucător al Sportului Studenţesc s-a pregătit cu echipa secundă a CS Universitatea. Echipa antrenată de Ionel Gane are un început slab de sezon, fiind pe locul 17 în clasament, penultimul, cu două puncte, în cinci etape.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.