Sport

Alin Samoilă, noul preşedinte al Comisiei Judeţene de Arbitri

Dan Chiriac
26 aug 2014 1643 vizualizări
Acesta îl va avea alături pe Ovidiu Rusu, cel care va fi vicepreşedintele arbitrilor, dar şi preşedintele Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Vrancea u Jani Oltianu va fi şef la comisia de fotbal în sală şi pe plajă, iar fostul preşedinte al Tribunalului Vrancea, Toni Neacşu, va conduce Comisia pentru Statutul jucătorului

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vrancea, Dan Dumitru, a stabilit componenţa comisiilor care vor desfăşura activitatea în următorii patru ani. Modificările faţă de mandatul precedent au apărut la Comisia de Arbitri, dar şi la Comisia de Disciplină. Arbitrii vranceni îl vor avea ca preşedinte pe Alin Samoilă, fost arbitru de liga a treia, care a încheiat activitatea în urmă cu jumătate de an. Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Cristinel Rusu, cel care a fost preşedinte în mandatul 2010-2014. Samoilă va fi ajutat în activitatea sa de Ovidiu Rusu, numit vicepreşedinte în comisia de arbitri a AJF Vrancea. Cei doi se vor ocupa de bunul mers al comisiei, de pregătirea, instruirea şi delegarea arbitrilor la partidele din cadrul Superligii Vrancei, a ligii a cincea şi în campionatele de juniori. Ovidiu Rusu va fi la randul său preşedinte la Comisia de Disciplină, acolo unde a activat în mandatul 2010-2014 ca membru. De asemenea, fostul preşedinte al AJF Vrancea, Stan Gheorghiu, va fi preşedintele Comisiei de Competiţii. Activitatea antrenorilor din judeţ va fi condusă de Orlando Şerbănică. Cei doi vicepreşedinţi ai AJF Vrancea, Neculai Petrea şi Gică Mihai, vor coordona activitatea a cate cinci comisii fiecare.

Neacşu şef la statutul jucătorului

Comisia pentru Statutul Jucătorului va fi condusă de fostul şef al Tribunalului Vrancea, Toni Neacşu. Acesta a activat în cadrul acestei comisii încă de la începutul anului 2014. Comisia de fotbal în sală şi fotbal pe plajă va fi coordonată de fostul vicepreşedinte al AJF Vrancea, Jani Oltianu. Acesta va organiza turneele de iarnă la Sala Polivalentă, dar şi campionatul judeţean de futsal tineret şi un turneu de fotbal pe plajă. Fotbalul de bază va fi coordonat prin Comisia Grassroots, acolo unde preşedinte a fost numit Florin Tudosă. Acesta va lucra alături de un alt profesor de educaţie fizică şi sport, Marius Stoica. Elvis Ilaş este propunerea pentru comisia de copii şi juniori, cea care va conduce activitatea cluburilor din judeţ la varste mici. Ultimele două propuneri, cele pentru Comisia de Apel şi cea pentru Comisia de Recurs, urmează a fi făcute de preşdintele Dan Dumitru în această dimineaţă. Toţi cei care vor alcătui comisiile AJF Vrancea vor fi observatori la partidele din fotbalul judeţean. Toate aceste propuneri trebuie validate de Biroul Executiv al AJF Vrancea, care se va întruni într-o şedinţă în această săptămană. În perioada următoare, Biroul Executiv al AJF Vrancea va stabili datele de începere a campionatelor. Pană atunci, toate echipele ce doresc să participe în campionat trebuie să depună cererile de înscriere în acest sens. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.