Sport

Debut trist pentru Contra

Ziarul de Vrancea
25 aug 2014 513 vizualizări
Echipa sa, Getafe, a pierdut în deplasare cu 1-3 partida cu Celta Vigo * Messi a făcut show pe “Nou Camp”

Antrenorul roman Cosmin Contra a pornit cu stangul campionatul Spaniei. Echipa sa, Getafe, a pierdut în deplasare cu scorul de 1-3 partida cu Celta Vigo. Golul formaţiei oaspete a fost marcat în min. 63, de către internaţionalul croat Sammir, cand scorul era de 2-0 pentru Celta. Gazdele au înscris prin Nolito (’20), Orellana (’56) şi Larrivey (’70). "Ne-a lipsit agresivitatea şi nu am caştigat duelurile individuale. Nu am fost capabili să-l oprim pe Nolito, iar pe final nici pe Larrivey. Echipa mai bună a caştigat. Am fost lenţi, iar Celta a avut mai multă precizie decat noi. Am pierdut meciul la mijlocul terenului, acolo unde Celta Vigo ne-a dominat clar. Dacă nu vom fi mai agresivi, nu vom caştiga meciuri în Primera Division. La 2-0 pentru Celta am înscris şi am avut ocazia să egalăm. Lafita a ratat, iar apoi adversarii au marcat golul trei", a spus Contra, după meci.
Tot duminică seara, FC Barcelona, sub conducerea noului antrenor, Luis Enrique Martinez, a debutat pe “Nou Camp” împotriva formaţiei Elche, pe care a învins-o cu 3-0.  Messi a deschis scorul în finalul primei reprize (‘42), la capătul unei acţiuni personale, după o recuperare a lui Busquets. Catalanii şi-au majorat avantajul imediat după pauză, prin tanărul Munir El Haddadi, înlocuitorul brazilianului Neymar, aflat încă în recuperare după accidentarea suferită la Mondialul brazilian. Scorul final a fost stabilit în minutul 63 de Messi, care l-a învins pe portarul advers cu un şut plasat, din interiorul careului.
De menţionat că Barca a fost nevoită să evolueze toată repriza secundă cu un om mai puţin pe teren, după eliminarea lui Mascherano (‘43). Nou promovata Eibar a debutat victorioasă în Primera Division, 1-0 pe teren propriu cu Real Sociedad. Sambătă, s-au mai înregistrat rezultatele: Almeria – Espanyol 1-1; Granada – Deportivo La Coruña 2-1; Sevilla – Valencia 1-1; Malaga – Athletic Bilbao 1-0. Partidele Real Madrid – Cordoba şi Rayo Vallecano – Atletico Madrid s-au disputat aseară.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.