Sport

Voleibalistele au încheiat cantonamentul de la Cacica

Dan Chiriac
25 aug 2014 771 vizualizări
Echipa are cateva noutăţi în lot faţă de sezonul precedent, suceveanca Andreea Buzilă şi focşăneanca Mălina Zwiru, reîntoarsă de la CSM Bucureşti

Voleibalistele de la CSM Focşani 2007 au fost, în al doilea cantonament al intersezonului, la Cacica, în judeţul Suceava, unde au avut condiţii foarte bune de antrenamente. Profesorul Marian Rădulescu a organizat un program specific perioadei, cu aproape două luni înaintea startului campionatului, care a cuprins, zilnic, pregătire fizică pe colinele din zonă, antrenament la sală, cu mingea, bazin, saună şi sală de forţă. De săptămâna viitoare, echipa va continua să lucreze la Sala Polivalentă din Focşani sau în sala de sport de la Mărăşeşti, astfel încât primul joc din noul sezon competiţional să o găsească în cea mai bună formă de concurs. Profesorul Marian Rădulescu are în program şi disputarea unor partide amicale, posibil cu CSU Galaţi, partener tradiţional de antrenamente, dar şi cu o formaţie din Bucureşti, dintre cele care evoluează în divizia A2. Lotul formaţiei a fost conturat, fiind în discuţie doar acoperirea postului de ridicător pentru care există soluţii în lotul actual. Oficialii echipei spun că este foarte posibil să fie adusă şi o ridicătoare specializată. Au fost la pregătire, la Cacica, Mihaela Taşkiran, Romina Coman, Elena Mogozsan, Ana Maria Cimpoeşu, Ana Boantă, Alexandra Ciucă, Adreea Buzilă, Mihaela Cîrlan, Mălina Zwiru, Iulia Stoica, Paula Cadar şi Otilia Apreotesei. Din lot mai face parte şi Alexandra Blaga, care se pregăteşte cu o formaţie din Austria unde va juca din sezonul viitor, după terminarea junioratului. Aceasta va rămane la Focşani pentru campionatul 2014-2015. Mălina Zwiru, încă junioară, a revenit la CSM Focşani 2007 de la CSM Bucureşti, unde a jucat un sezon şi jumătate. Andreea Buzilă, noutatea din lotul focşănenilor, este din judeţul Suceava. Aceasta a terminat în această vară junioratul, a jucat la CSM Bucureşti, de unde a fost împrumutată la Miroslava pentru care a jucat foarte bine, în sezonul trecut. Acum, aceasta va juca, tot cu împrumut, la CSM Focşani 2007. Paula Cadar şi Otilia Apreotesei sunt din Oneşti, junioare, şi sunt legitimate la LPS – CSM Focşani 2007. Acestea au evoluat şi anul trecut la Focşani, în Campionatul naţional de junioare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.