Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Tamaş a înscris în proprie poartă

Ziarul de Vrancea
24 aug 2014 377 vizualizări
Fotbalistul Gabriel Tamaş a înscris un autogol la meciul caştigat de echipa Watford, sambătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa echipei Leeds United, în etapa a patra a ligii secunde din Anglia. Tamaş, integralist la gazde, a trims mingea în propria poartă în minutul 32.


 Pentru Watford au marcat Forestieri 2, Deeney (penalty) şi Tözser. Tot sambătă, formaţia Charlton, cu George Ţucudean prezent pe teren pană în minutul 57, a terminat la egalitate cu Huddersfield Town, în deplasare, scor 1-1.
Handbaliştii juniori, primii din coadă
Naţionala de handbal masculin juniori a Romaniei a fost învinsă, sambătă, de reprezentativa Macedoniei, cu scorul de 25-35, în ultimul meci de la Campionatul European din Polonia, tricolorii ocupand astfel locul 16, ultimul. Romania a disputat sambătă ultimul meci de la CE din Polonia, cel pentru clasarea finală pe locurile 15-16, iar înfrangerea cu Macedonia clasează tricolorii pe ultima poziţie a competiţiei.  Anterior, Romania a obţinut următoarele rezultate: 24-43 (12-21) cu Franţa, 26-41 (13-19) cu Croaţia, 30-43 (13-21) cu Ungaria (grupa preliminară C), 30-25 (14-11) cu Cehia şi cu 29-32 (15-15) cu Belarus (în grupa intermediară), 25-27 (17-14) cu Serbia (locurile 13-16). 
Ludogoreţ, remiză cu Lokomotiv
Formaţia Ludogoreţ Razgrad a terminat la egalitate, sambătă, în deplasare, scor 2-2, cu Lokomotiv Sofia, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Bulgariei, înaintea returului cu Steaua, din play-off-ul Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de Elton ('31) şi Tom ('46) pentru Lokomotiv, respectiv Anicet ('9, '83) pentru Ludogoreţ. Adversara Stelei a rămas în inferioritate numerică în minutul 69, cand a fost eliminat Choco. Ludogoreţ, care ocupă locul II în clasamentul campionatului bulgar, a avut următoarea formulă de start: Cvorovic - Choco, Barthe, Aleksandrov, Caiçara - Espinho, Abel - Abalo, Wanderson, Misidjan – Bezjak, o formulă cu numeroase rezerve.
Katie se joacă cu recordurile
Înotătoarea americană Katie Ledecky a stabilit în acest week-end două recorduri mondiale în cadrul Campionatelor Pan-Pacifice, de la Gold Coast (Australia). Ea a realizat sambătă timpul de 3:58,37 în proba de 400 m liber, corectandu-şi propriu record mondial cu 49 de sutimi stabilit la 9 august. Ieri, Katie şi-a spulberat şi performanţa supremă la 1500 m liber, parcurgand distanţa în 15:28, 36, cu 6,13 secunde mai puţin decat performanţa stabilită la 20 iunie.
Accident mortal la mountain-bike
Sportiva olandeză Annefleur Kalvenhaar, în varstă de 20 de ani, a încetat din viaţă, sambătă, la Grenoble, la o zi după ce a fost rănită grav căzand în calificările din cadrul Cupei Mondiale de mountain bike de la Meribel, a anunţat Uniunea Ciclistă Internaţională (UCI). Annefleur Kalvenhaar a suferit vineri un traumatism cranian grav şi a fost transportată cu elicopterul la spitalul din Grenoble. "În ciuda eforturilor medicilor, sportiva a decedat în această dimineaţă", a precizat UCI. Kalvenhaar era campioană europeană la ciclocros în 2013, la categoria sub 23 de ani, şi componentă a echipei Focus XC.

Libia nu mai organizează CAN
Libia a renunţat la organizarea ediţiei din 2017 a Cupei Africii pe Naţiuni, din cauza situaţiei instabile din ţară, a anunţat, sambătă, Confederaţia Africană de Fotbal (CAF). "O delegaţie libiană, condusă de ministrul Tineretului şi Sportului şi din care a făcut parte şi preşedintele Federaţiei Libiene de Fotbal, a explicat, în cadrul unei întalniri cu preşedintele CAF, Issa Hayatou, că din cauza situaţiei instabile din ţară Libia nu va putea găzdui Cupa Africii pe Naţiuni în 2017", a precizat CAF. Forul continental a făcut un apel către federaţiile membre să îşi depună candidatura pentru CAN-2017 pană la data de 30 septembrie.  Comitetul Executiv al CAF va alege în 2015 organizatoarea CAN-2017.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.