Sport

Echipa de futsal a întinerit lotul

Dan Chiriac
24 aug 2014 635 vizualizări
Echipa de futsal a participat la finalul săptămanii la turneul internaţional de la Galaţi. Vineri după-amiază, Progresul Futsal Focşani a dat piept cu Cerno More Varna, o echipă de pe litoralul bulgăresc al Mării Negre.

Focşănenii au condus cu 1-0, după golul marcat de Ilaş, dar bulgarii au revenit şi au întrors rezultatul, 2-1. Adi Oltianu, jucător adus în această vară, a egalat la doi, dar bulgarii au obţinut victoria în ultimele minute, după ce focşănenii au ratat mai multe ocazii favorabile. “Am întinerit foarte mult lotul. Din vechea gardă au rămas doar Borş, Ilaş şi Ungureanu. În rest sunt doar tineri şi sunt mulţumit de felul cum au jucat. Echipa a fost felicitată de toată lumea. Duca a fost golgheter cu cinci goluri. Chiar dacă sunt fără experienţă, aceştia au arătat calităţi şi cred că ne vom putea baza pe ei în noul sezon. Trebuie să avem răbdare, am pornit pe un nou proiect şi în scurt timp se vor vedea şi rezultatele”, ne-a spus antrenorul Petrache Gurguiatu. Sambătă, în doilea meci al turneului, focşănenii au cedat cu 7-3 în faţa celor de la United Galaţi. Echipa gazdă s-a impus finalmente în turneul pe care l-a organizat, cu şapte puncte, obţinand două victorii şi un rezultat de egalitate, 3-3 cu Cherno More Varna. Duminică, în ultimul meci al întrecerii, Progresul a jucat cu Progresul Chişinău. Scorul final a fost 7-3 pentru moldoveni. Lotul echipei focşănene a fost format din: Borş, Crăciun, Dima, Duca, Stratulat, Ungureanu, Ilaş, Bălosu, Mănăilă şi Oltianu. În prima etapă a campionatului, focşănenii vor juca în deplasare la Reşiţa, urmand ca în runda secundă să evolueze pe teren propriu cu Clujana Cluj. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.