Sport

Marele arbitru Nicolae Rainea, invitat la inagurarea stadionului din Bilieşti

Dan Chiriac
23 aug 2014 1154 vizualizări
Partida dintre Viitorul Bilieşti - Pomicultorul Bilieşti va începe azi la ora 18:00

La doar un an distanţă după ce a reînfiinţat echipa de fotbal, comuna Bilieşti va inaugura azi stadionul din localitate. Evenimentul va fi marcat de prezenţa celui mai mare arbitru roman din toate timpurile, Nicolae Rainea. Acesta va conduce la centru meciul dintre actuala echipă a comunei – Viitorul şi fostele glorii locale, care în urmă cu 25 de ani evoluau în fotbalul judeţean sub denumirea de Pomicultorul Bilieşti. “Cu această ocazie vom inagura şi stadionul, la care am lucrat mai bine de jumătate de an. În acest timp, am fost nevoiţi să jucăm partidele de pe teren propriu la Suraia. Suntem bucuroşi că am dus la bun sfarşit lucrarea, iar terenul se prezintă în condiţii excelente. Va fi o sărbătoare, la care a fost invitat şi Nicolae Rainea. Prieten cu preotul din comună, acesta a acceptat invitaţia noastră de a fi prezent la Bilieşti. Va fi un duel interesant între actuala formaţie şi cei care reprezentau comuna în urmă cu 25 de ani”, ne-a spus Călin Răducan, preşedintele clubului Viitorul Bilieşti. Evenimentul de azi se desfăşoară în cadrul Zilelor comunei Bilieşti şi va începe la ora 18:00. Nicolae Rainea a condus 1.000 partide în diviziile româneşti (400 în Divizia A). A arbitrat 115 meciuri internaţionale (trei finale de competiţii europene intercluburi, finala CE 1980). A participat la trei ediţii ale CM. S-a retras în 1984, după care a activat ca observator. Pană anul trecut, a fost preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Galaţi. Rainea nu este la prima prezenţă în fotbalul judeţean; în urmă cu patru ani, a fost observator la o partidă jucată la Goleşti, între echipa locală şi Energia Vulturu. (Dan CHIRIAC)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.