Sport

Voinţa Deep Serv şi Sanorom deschid sezonul cu SuperCupa

Dan Chiriac
18 aug 2014 597 vizualizări
Partida de minifotbal are loc vineri, de la orele 19.45 u campionatul va începe cu o săptămană mai tarziu decat a fost programat iniţial

Campioana en-titre Voinţa Deep Serv şi vicecampioana Sanorom Boloteşti deschid sezonul 2014-2015 în Liga de minifotbal amatori Vrancea, competiţie afiliată Federaţiei de minifotbal din Romania. Vineri 22 august, de la ora 19.45 la baza sportivă EnergoSport are loc meciul de deschidere.Voinţa pleacă în noul sezon cu mari ambiţii, iar un nou titlu de campioană şi podiumul campionatului naţional sunt obiectivele formaţiei manageriate de Marian Spanu. După transferul lui  Emilian Chivu, sezonul trecut de la echipa de futsal Progresul Focşani, Voinţa a dat o nouă lovitură prin cooptarea în lotul echipei a jucătorului Florin Stanciu. SuperCupa Ligii de minifotbal este singurul trofeu care lipseşte din vitrina Voinţei. Times, în sezonul în sezonul 2011/2012, şi Dr.Gsm&Global Proiect, în sezonul 2012/2013, sunt echipele care au în palmares acest trofeu. Vicecampioana ediţiei trecute, Sanorom Boloteşti, formaţie manageriată de Romică Corozanu, pare principala contracandidată a Voinţei şi în acest sezon. Noutăţile din lotul echip ei sunt Adrian Toma, ex-Voinţa, care a preluat funcţia de antrenor, jucătorii Ciprian Dumitriu, Florin Ciobotaru, ex-Dr.Gsm&Global Proiect, şi Cătălin Costin. Întreruperea şirului de titluri consecutive a Voinţei  este obiectivul principal trasat de conducere antrenorului Adrian Toma.

Campionatul amanat cu o săptămană

Organizatorii campionatului de minifotbal pentru amatori au amanat cu o săptămană începerea campionatului local la cererea unor delegaţi ai echipelor participante şi anunţă că marţi 26 august, ora 19.30, la baza sportivă EnergoSport, va avea loc ultima şedinţă  tehnică cu delegaţii echipelor participante în noua ediţie de campionat. Pe ordinea de zi va fi prezentat Regulamentul Competiţional, sistemul de desfăşurare al campionatului local, depunerea  dosarelor de înscriere şi tragerea la sorţi a primei etape de duminică 31 august. Voinţa Deep Serv, campioana en-titre, Sanorom Boloteşti - vicecampioana, Jess Caffe şi Flux Cafe echipele care au participat la turneul final al Cupei Romaniei, Dr. GSM&Global Proiect, Arena, Pro As Company, Pamiro Construct, Fabrica de imagine, Sordi di Cristo, Dan San Mărăşeşti, Ripensia Odobeşti şi G.S.Mobile sunt echipele care şi-au anunţat participarea pană în acest moment. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.