Sport

Florin Stanciu va juca la campioana ligii de minifotbal

Dan Chiriac
17 aug 2014 1064 vizualizări
Jucătorul echipei de futsal Progresul a ales să evolueze la echipa manageriată de Marian Spînu

După rezultatele foarte bune obţinute în sezonul trecut, echipa Voinţa DEEP SERV îşi reîmprospătează forţele cu o nouă achiziţie. Florin Stanciu, de la Progresul Focşani, va evolua din toamna acestui an în tricoul galben-albastru. Performanţele obţinute de echipa Voinţa Deep Serv în sezonul trecut au fost: Locul I - Cupa Vrancei la Minifotbal; Locul I - Cupa Romaniei la Minifotbal; Locul I – Campioană judeţeană la Minifotbal; Locul II – „Cupa Magic” Iaşi la Minifotbal; Locul V- Turneul Final de la Roman la Minifotbal, Voinţa Deep Serv fiind la prima participare a unei echipe de minifotbal din Vrancea la faza finală naţională şi singura echipă care a reuşit să învingă campioana naţională Ploieşti 2010, în sezonul 2013-2014. În urma integrării în echipă a lui Florin Stanciu, lotul Voinţa DEEP SERV, în sezonul 2014-2015, va avea următoarea componenţă: Portari: Gabriel Lazăr şi George Sîrbu, jucători de camp: Cristi Gurguiatu (căpitan), Viorel Crăciun, Claudiu Mihai, Ionuţ Căpătană, Răzvan Crăciun, Cătălin Curteanu, Marius Bodoc, Răzvan Duţu, Emilian Chivu şi Florin Stanciu. Antrenor: Ionuţ Constantinescu.

Perseverenţă, determinare, dorinţă de perfecţionare şi disciplină

Managerul Marian Spînu consideră că echipa are puterea să deşăşească rezultatele din sezonul precedent. „În primul rand, vom lucra la echipă, la omogenizarea ei, sedimentarea valorilor, pe care am încercat să le insuflu şi fără de care nu putem vorbi despre o echipă performantă, respectiv: perseverenţă, determinare, dorinţă de perfecţionare şi disciplină. Atingand acest obiectiv, următorul va veni natural: depăşirea performanţei din sezonul de anul trecut, locul V la Campionatul naţional de minifotbal, mai exact clasarea pe podium la turneul final, de anul viitor. Sunt bucuros de venirea lui Florin Stanciu în echipă şi îi urez, pe această cale, mult succes! De asemenea, întreaga echipă îi mulţumeşte lui Adrian Toma, pentru tot ce a făcut pentru Voinţa Deep Serv în aceşti ani, şi îi urăm şi lui toate cele bune. Profit de ocazie să le mulţumesc şi sponsorilor noştri, care au înţeles că Voinţa Deep Serv este un proiect profesionist, cu foarte mult potenţial neexploatat, aceştia manifestandu-şi intenţia de a ne fi alături şi în sezonul viitor, lucru care nu poate decat să ne bucure. Îi mulţumim lui Bernard Cheere (Artifex), pentru încrederea acordată pană la capăt şi lui Doru Simiz (Pandora Internaţional), care ne vor susţine din acest sezon, alături de ceilalţi sponsori Deep Serv , Derati Serv şi Vrancarton. Mi s-a confirmat, încă o dată, că atunci cand crezi într-un proiect foarte mult şi perseverezi, rezultatele nu vor întarzia să apară.  Şi încă nu am atins potenţialul maxim. Invitaţia rămane valabilă, pentru toţi cei care apreciază şi înţeleg beneficiile acestui proiect nu numai la nivel naţional sau local, ci şi din punct de vedere social. Mesajul, pe care dorim să-l transmitem, pe langă faptul că  fără dubiu sportul ne ajută  să ne menţinem sănătoşi nu numai fizic, ci şi psihic, se referă şi la valorile, fără de care nu poţi deveni un profesionist, un bun coleg sau un exemplu de urmat pentru generaţiile tinere”, ne-a spus Marian Spînu.

Echipa are şi cont pe Facebook

Ionuţ Constantinescu, antrenorul echipei Voinţa DEEP SERV a adăugat: „Îi urez bun venit lui Florin Stanciu şi sunt convins că se va integra perfect în echipă. Îi simt pe băieţi foarte motivaţi, pentru a surclasa performanţele de anul trecut, iar eu voi fi alături de ei să transformăm această dorinţă în realitate. Pentru acest lucru avem nevoie de o echipă bine sudată, ambiţie, persevenţă, modestie şi multă, multă muncă. Nu vrem să dezamăgim, mai ales acum, cand ataţia oameni cred în noi. Mulţumim, tuturor, celor care ne urmăresc evoluţia şi ne sprijină, chiar şi moral. Pentru cei care vor să fie la curent cu activitatea noastră, îi invităm pe pagina noastră de facebook (Voinţa DEEP SERV) sau pe website oficial: www.vointadeepserv.ro.”, a spus Constantinescu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.