Sport

Turneu de tenis la Gologanu

Dan Chiriac
14 aug 2014 803 vizualizări
În perioada 10-15 august 2014, se desfăşoară la Şcoala “General Gh. Gheorghiu” din Gologanu, turneul de tenis de câmp „Cupa de vară”.

Întrecerea este organizată de profesorul Constantin Iarca, ajutat de învăţătorul Mirela Arbunea. La turneu participă 50 de sportivi din cadrul şcolii din Gologanu, cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani. Competiţia se desfăşoară zilnic în două sesiuni, prima sesiune având loc între orele 8:00 şi 11:00, iar a doua sesiune - între orele 18:00-20:30. Modul de desfăşurare este cel mai bun din 3 seturi, capii de serie fiind stabiliţi în funcţie de istoricul competitorilor în cadrul turneelor organizate de profesorul Constantin Iarca, începând din anul 2010. Mingile de joc sunt Artengo, iar premiile şi diplomele sunt oferite de D.J.S.T. Vrancea. Favoritul turneului la 10 ani băieţi este Gabrielle Bulancea. Acesta este câştigător al Masters-ului Municipiului Focşani în 2013 şi medaliat cu argint la simplu 10 ani băieţi şi bronz la dublu 12 ani băieţi la Cupa George Bucuroiu în acest an. La fete, favorite sunt: Denisa Ganea, la categoria 10 ani, şi  Bianca Bătrânu, la 12 ani. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.