Sport

Young Stars Panciu a pierdut la penalty-uri în turul trei al Cupa Romaniei

Dan Chiriac
14 aug 2014 494 vizualizări
Young Stars Panciu - Aerostar Bacău 6-7 (2-2, 2-2, 2-1), după executarea loviturilor de departajare, în turul trei al fazei naţionale a Cupei Romaniei

Young Stars Panciu a disputat miercuri seară partida din cadrul turului trei din Cupa Romaniei la fotbal. Young Stars Panciu şi Aerostar Bacău au oferit o reeditare a partidelor din urmă cu caţiva ani, atunci cand cele două echipe se întalneau în liga a treia. Gazdele au condus cu 2-0, după golurile marcate de Voinea în minutul 28, în urma unei lovituri libere executate de Covaci şi Costin în minutul 31, după o greşeală copilărească a portarului advers. Băcăuanii au revenit pană la pauză şi au redus din diferenţă după autogolul lui Manea, din minutul 40. Aerostar a împins meciul în prelungiri, după ce a marcat prin Negru, în minutul 75. Acesta a profitat de o neatenţie a apărării vrancenilor la executarea unei lovituri libere din preajma careului advers. În prelungiri, ambele echipe au avut ocazii de a decide meciul, dar în cele din urmă s-a ajuns la loviturile de departajare. Primii patru executanţi, de la fiecare echipă, au transformat jocul, scorul ajungand la 6-6. Costin a trimis pe langă poartă, iar Aerostar a marcat pentru o victorie, care în minutul 31 părea puţin probabilă.  YS Panciu a jucat cu: Burdujel – Ciornei, Beşa, Ştefan, Manea – Covaci, Voinea, Ciubotaru, Stoian -  Bodoc, Costin. Turul patru din cadrul Cupei Romaniei se va desfăşura pe 27 august, tot de la orele 17.30. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.