Sport

Un Real fenomenal

Ziarul de Vrancea
13 aug 2014 401 vizualizări
Contraatacurile madrilenilor au fost decisive pentru victoria cu 2-0 asupra Sevillei, în meciul pentru Supercupa Europei *Cristiano Ronaldo a fost desemnat omul meciului Formaţia Real Madrid, deţinătoarea Ligii Campionilor, a caştigat Supercupa Europei, după ce a învins,ieri, pe Cardiff City Stadium, cu scorul de 2-0, echipa FC Sevilla, deţinătoarea Ligii Europa.

Golurile au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în minutele 30 şi 49.  Real Madrid a mai caştigat Supercuoa Europei în 2002, cand a învins Feyenoord, scor 3-1, în timp ce FC Sevilla s-a impus în 2006, scor 3-0, cu FC Barcelona. Trofeul a fost înmanat căpitanului echipei Real, Iker Casillas, de către preşedintele UEFA, Michel Platini.  Casillas devine primul căpitan care a caştigat Cupa Mondială şi Campionatul European cu echipa Spaniei, precum şi Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu Real Madrid.  Jucătorii madrileni şi staff-ul tehnic condus de Carlo Ancelotti au primit medaliile pentru caştigarea Supercupei Europei, la ceremonie fiind prezent şi preşedintele clubului, Florentino Perez. Înaintea jucătorilor madrileni au fost premiaţi fotbaliştii echipei FC Sevilla şi brigada de arbitri, condusă de englezul Mark Clattenburg. La finalul meciului, fotbaliştii şi staf-ul tehnic al echipei FC Sevilla l-au consolat mult timp pe Alberto Moreno, care plangea şi care nu a evoluat în acest meci, el urmand să plece la Liverpool.
" Cred că aici poate începe un ciclu important, pentru că avem o echipă de calitate. Sunt norocos că antrenez o echipă fantastică. Este clar că trebuie să muncim mult şi să facem sacrificii, dar există posibilităţi să facem lucruri importante şi să concurăm în toate competiţiile. Stilul nostru nu s-a schimbat faţă de sezonul trecut, ştim să ieşim pe contraatac. Depinde de cum decurge jocul. Nu este uşor să îmbunătăţim această echipă, pentru că este deja excelentă. FC Sevilla a jucat aşa cum ne aşteptam: s-a apărat şi a avut contraatacuri. Prestaţia lui Cristiano a fost extraordinară. El a fost decisiv, a fost cel mai bun jucător de pe teren şi a adus victoria cu două goluri senzaţionale. A jucat foarte bine. Toată echipa a jucat bine, mai ales avand în vedere faptul că nu am avut prea mult timp să ne pregătim", a spus Ancelotti, antrenorul echipei madrilene.
Unay Emery, tehnicianul Sevillei, a spus că diferenţa a fost făcută de contraatacurile madrilenilor: "Ne-am apărat bine, dar în atac ne-a lipsit ceva. Ne-au lipsit precizia şi agresivitatea în faţa porţii adversarilor. Contraatacurile madrilenilor au făcut diferenţa. Suporterii ne-au susţinut şi vreau să le mulţumesc pentru că sunt alături de echipă. şi-au arătat susţinerea tot timpul şi noi am fost aproape de a înscrie. Au înţeles că ne-am luptat, că am încercat", a spus Emery. Cristiano Ronaldo, care a fost desemnat jucătorul meciului, a declarat, că este extrem de fericit pentru că a caştigat Supercupa Europei cu formaţia madrilenă, mai ales că acest trofeu îi lipsea din palmares.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.