Sport

Sorana a ajuns ciuca bătăilor

Ziarul de Vrancea
12 aug 2014 644 vizualizări
Romanca nu a realizat nimic nici la Cincinnati, fiind învinsă în primul tur de Ana Ivanovic * Simona Halep, care a jucat în cursul nopţii, a scăpat de o adversară periculoasă: Dominika Cibukova.

Prima sportivă romană intrată în concursul de simplu al turneului de categorie "Premier 5" de la Cincinnati a fost Sorana Cîrstea. Din păcate, jucătoarea romană nu a reuşit să depăşească forma precară pe care a dovedit-o după partida de Fed Cup cu Serbia şi a fost învinsă în doar 67 de minute de către jucătoarea sarbă Ana Ivanovic, cu 1-6, 5-7, locul 11 WTA. Ana a realizat un record cu acest prilej, realizand a 43-a victorie în 2014. Sorana a avut o bună şansă de a reintra în meci, a avut avantaj de 4-1 în setul secund, însă mentalul acestei jucătoare extrem de bine dotată fizic şi tehnic pentru suprafeţe rapide a cedat şi de data aceasta.
În cursul serii de ieri, a evoluat şi Irina Begu contra jucătoarei kazahe Zarina Diaz (52 WTA), ambele fiind venite din calificări, iar azi-noapte, spre dimineaţă a debutat şi Simona Halep, în turul II, contra belgiencei Kirsten Flipkens (54), cu care s-a mai întalnit de trei ori şi a caştigat de fiecare dată.  La ediţia trecută, Simona Halep, locul 25 WTA atunci, a atins faza sferturilor de finală, fiind eliminată de Serena Williams, cu scorul de 0-6, 4-6. Sportiva din Constanţa are de apărat 225 de puncte la turneul american.
Remarcăm faptul că o jucătoare foarte puternică de pe partea de tabloul a Simonei, Dominika Cibulkova (13 WTA), cea care a oprit-o pe Simona la Australian Open, a fost eliminată de rusoaica Anastasia Pavliucenkova (25) cu scorul de 3-6, 3-6. Simona şi Cibulkova se puteau întalni în sferturile de finală. Alte sportive cap de serie pe care le poate întalni Simona Halep sunt Petra Kvitova (3), Maria Şarapova (5), Eugénie Bouchard (7), Carla Suarez (15) şi Lucie Safarova (16).De la turneele de dublu, una caldă şi una rece: perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (Romania/Olanda) a învins cu 7-6, 7-5, cuplul Max Mirnîi/Mihail Jujnîi (Belarus/Rusia), după un meci de peste o oră şi jumătate. În manşa următoare, Tecău şi Rojer vor da piept cu echipa spaniolă Marcel Granollers/Marc Lopez, cap de serie numărul 7. La feminin, însă, Monica Nculescu şi franţuzoaica Caroline Garcia au pierdut la favoritele nr.7, Raquel Jones / Abigail Spears, scor 2-6, 1-6.
Alte rezultate din turneul feminin de simplu:  Samantha Stosur (Australia) - Varvara Lepchenko (SUA) 6-2, 7-5;  Taylor Townsend (SUA) - Klara Koukalova (Cehia) 6-3, 4-6, 7-5; Flavia Pennetta (Italia) - Chanelle Scheepers (Africa de Sud) 6-3, 6-7 , 6-2; Caroline Wozniacki (Danemarca) - Magdalena Rybarikova (Slovacia) 6-2, 6-3; Zhang Shuai (China) - Heather Watson (Marea Britanie) 6-3, 2-6, 7-5;  Pauline Parmentier (Franţa) - Casey Dellacqua (Australia) 7-6, 6-2; Elina Svitolina (Ucraina) - Lauren Davis (SUA) 6-3, 6-2; Madison Keys (SUA) - Alizé Cornet (Franţa) 6-2, 6-4; Karin Knapp (Italia) - Belinda Bencic (Elveţia) 6-2, 7-6.
Simplu masculin : Gilles Simon (Franţa) - Bernard Tomic (Australia) 6-3, 6-2; Tommy Robredo (Spania) - Jack Sock (SUA) 7-6, 6-3; Benjamin Becker (Germania) - Ivo Karlovic (Croaţia) 7-6, 6-4; Fernando Verdasco (Spania) - Marcel Granollers (Spania) 5-7, 6-3, 7-6; Lu Yen Hsun (Taiwan) - Denis Istomin (Uzbekistan) 6-3, 6-4; John Isner (SUA) - Kevin Anderson (Africa de Sud) 6-3, 6-4; Gaël Monfils (Franţa) - Federico Delbonis (Argentina) 6-3, 3-6, 6-3.





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.