Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Transferul lui Hamza s-a blocat

Ziarul de Vrancea
7 aug 2014 683 vizualizări
Antrenorul formaţiei Botev Plovdiv, Velislav Vuţov, a declarat, joi într-o conferinţă de presă că gruparea bulgară nu este mulţumită de oferta venită de la Steaua Bucureşti pentru transferul atacantului tunisian Younes Hamza , informează publicaţia topsport.bg.

"Am încerdere în noii jucători, sunt fotbalişti de clasă. Există o tensiune în cadrul echipei, dar ea tinde să se estompeze. Nu îi putem opri să plece pe cei care doresc să plece şi au oferte bune. Oferta pentru Hamza nu ne satisface", a declarat Vuţov.  Conform presei bulgare, Botev Plovdiv ar fi cerut suma de 400.000 de euro pentru transferul lui Hamza, dar Steaua este dispusă să plătească doar jumătate din această sumă, o a doua tranşă urmand a fi achitată dacă va intra în grupele Ligii Campionilor. În varstă de 28 de ani, Hamza Younes a fost transferat în iarnă de gruparea Petrolul Ploieşti la Botev Plovdiv.

Olteanul Ivan, ofertat de Juventus

Gruparea italiană Juventus Torino a făcut o ofertă de 500.000 de euro clubului CSU Craiova pentru jumătate din drepturile federative ale internaţionalului de juniori Andrei Ivan, în varstă de 17 ani, informează site-ul oficial al LPF, citand www.maximasport.ro. Conform revistei oficiale a clubului CS U Craiova, Maxima Sport, conducerea grupării craiovene a refuzat oferta italienilor, fiind de acord să înstrăineze jumătate din drepturile federative ale jucătorului doar în schimbul sumei de trei milioane de euro.  "Eu nu vreau să plec din Bănie, îmi doresc să mai stau un an-doi, să facem performanţe, mai apoi să fiu transferat în străinătate", a spus Ivan, într-o conferinţă de presă, conform site-ului oficial al grupării oltene.

Fraudă la FR Ciclism

Secretarul general şi trezorierul Federaţiei Romane de Ciclism au dus la sediul Poliţiei Romane o sacoşă în care se aflau 350.000 de lei, sumă pe care cei doi au recunoscut că au delapidat-o din bugetul instituţiei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din Poliţie. Conform surselor citate, secretarul general Vasile Selegean şi trezorierul Bogdan Floareş au dus la Direcţia de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Romane, miercuri seară, o sacoşă în care se aflau 350.000 de lei, bani pe care cei doi ar fi recunoscut că i-au delapidat din bugetul instituţiei. Cu toate că şi-au recunoscut faptele şi au acoperit o parte din prejudiciu, cei doi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, pentru abuz în serviciu, delapidare, fals sub semnătură privată şi uz de fals. "Prejudiciul total a fost stabilit la 650.000 de lei, însă 350.000 reprezintă banii delapidaţi de cei doi, iar restul sumei reprezintă prejudiciul adus bugetului de stat", spun surse apropiate anchetei.

Selecţie pentru tinerii stranieri

Federaţia Romană de Fotbal a anunţat că în peroada 8-10 august selecţionerul echipei naţionale Under 19, Doru Isac, va organiza o acţiune de pregătire şi selecţie de jucători legitimaţi în mare parte la cluburi din Ungaria. "Avand în vedere numărul din ce în ce mai mare al juniorilor romani legitimaţi la cluburi din străinătate, ceea ce se traduce şi într-o lărgire a ariei de selecţie pentru loturile naţionale, Federaţia Romană de Fotbal iniţiază în perioada 8-10 august o acţiune de pregătire şi selecţie pentru echipa naţională Under 19, la care participă, pentru început, un număr de 16 jucători născuţi în 1996 care evoluează la grupări din afara ţării", se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al federaţiei.

PSG a renunţat la Di Maria

Campioana Franţei, Paris Saint-Germain, a anunţat, joi, prin intermediul preşedintelui Nasser Al-Khelaifi, că renunţă la achiziţionarea mijlocaşului echipei Real Madrid, Angel Di Maria, din cauza preţului mare solicitat de spanioli.  Mijlocaşul de bandă a fost dorit de PSG în această vară, o altă echipă interesată de serviciile argentinianului fiind Manchester United. "În ceea ce îl priveşte pe Di Maria, este adevărat că am negociat cu preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez. Dar el este prea scum pentru noi. Am oprit negocierile", a declarat Al-Khelaifi. PSG l-a transferat în această vară pe fundaşul brazilian David Luiz, de la Chelsea Londra, pentru 50 de milioane de euro, în timp ce Serge Aurier de la Toulouse a fost împrumutat pentru un sezon.

Retrogradaţi la masa verde

Liga Spaniolă de Fotbal (LFP) a anunţat, joi, că echipa Real Murcia a fost retrogradată din al doilea în al treilea eşalon, din cauza neîndeplinirii criteriilor financiare pentru participarea la competiţie, informează Mundo Deportivo. De asemenea, clubul a fost amendat cu 180.303 euro. Locul echipei Murcia în liga a doua va fi luat de formaţia Mirandes, care s-a clasat în ediţia trecută a eşalonului secund pe locul 19 şi era retrogradată. Decizia LFP a fost întampinată cu proteste de fanii echipei Murcia. Sute de suporteri au manifestat în faţa sediului forului.

Finală în Copa Libertadores

Echipa argentiniană San Lorenzo a obţinut, miercuri, un rezultat de egalitate în Paraguay, scor 1-1 (0-0), cu Nacional Asuncion, în prima manşă a finalei Copei Libertadores. San Lorenzo a deschis scorul în minutul 65, prin Mauro Matos.  Julio Santa Cruz a adus egalarea în minutele de prelungiri. La meci au asistat 41.000 de spectatori. Cele două echipe sunt în premieră în ultimul act al acestei competiţii, echivalentă cu Liga Campionilor în Europa. Returul va avea loc la Buenos Aires, la 13 august.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.