Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Problema Fatai, în curs de rezolvare

Ziarul de Vrancea
4 aug 2014 423 vizualizări
Preşedintele Federaţiei Romane de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că atacantul nigerian al echipei Astra Giurgiu, Kehinde Fatai, va susţine interviul pentru obţinerea cetăţeniei romane pană la meciul cu Grecia, astfel încat fotbalistul să fie apt de joc.



"În ceea ce priveşte selecţia lui la echipa naţională, doar selecţionerul poate răspunde. În ceea ce priveşte dobandirea de către Fatai a cetăţeniei romane, pot să vă asigur de tot sprijinul Ministerului de Justiţie să îl avem încă de la începutul lunii septembrie, pentru că avem meciul cu Grecia, pentru ca Fatai să îndeplinească procedurile administrative, privind acel interviu pentru acordarea cetăţeniei romane", a spus Burleanu. Dosarul depus de Astra Giurgiu pentru obţinerea cetăţeniei romane de către fotbalistul nigerian Kehinde Fatai va fi analizat în viitoarea şedinţă a Comisiei de Cetăţenie, din cadrul Ministerului Justiţiei.

"Flocea" în locul lui "Magiun"

Tehnicianul Marin Barbu a fost demis din funcţia de antrenor principal al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, după înfrangerea din partida cu ASA Targu Mureş, scor 1-4, din etapa a II-a a Ligii I, a anunţat, ieri, site-ul oficial al LPF. LPF a precizat că Marin Barbu va fi înlocuit cu Florin Marin, care îndeplinea funcţia de manager general al grupării nemţene. Ceahlăul Piatra Neamţ a suferit trei înfrangeri în debutul sezonului, 0-4 cu CFR Cluj şi 1-4 cu ASA Targu Mureş în Liga I, şi 2-3 după loviturile de departajare cu Oţelul Galaţi în Cupa Ligii. Marin Barbu, în varstă de 55 de ani, fusese numit în funcţie la sfarşitul lunii aprilie, în locul lui Marian Bondrea.

Am învins Ungaria la fotbal feminin

Echipa naţională de fotbal feminin a Romaniei s-a calificat în finala Balaton Cup, după ce a învins, cu scorul de 2-1, reprezentativa Ungariei, în primul meci al competiţiei, a anunţat, ieri, site-ul oficial al FRF. Golurile Romaniei au fost marcate de Szabina Talosi- autogol şi Adina Giurgiu, în timp ce pentru Ungaria a înscris Fanni Vago. Selecţionerul Mirel Albon a folosit următoarea formulă de echipă: Andreea Părăluţă - Adina Giurgiu, Corina Corniciuc, Maria Ficzay, Anamaria Gorea - Ioana Bortan, Mihaela Ciolacu, Alexandra Lunca, Ştefania Vătafu - Andreea Voicu, Loredana Nica. În finala Balaton Cup, Romania va întalni, astăzi, de la ora 17.30, formaţia Slovaciei, care a trecut, cu scorul de 2-1, de echipa Croaţiei.

Del Piero îşi caută echipă

Atacantul Alessandro Del Piero intenţionează să-şi continue cariera şi a declarat, ieri că îşi doreşte să mai joace un an, deşi în acest moment nu are angajament cu nicio echipă. "Nu m-am decis la ce echipă voi juca, dar vreau să-mi continui cariera. Aceasta este dorinţa mea. Ştiu că nu pot rămane pe teren pană la 90 de ani, dar cred că mai pot juca un an", a spus Del Piero. Alessandro Del Piero, în varstă de 39 de ani, nu a ajuns la un acord cu gruparea australiană Sydney FC pentru prelungirea înţelegerii.

Nasri s-a săturat de naţională

Mijlocaşul echipei Manchester City Samir Nasri a lăsat să se înţeleagă, luni, într-un interviu acordat site-ului postului britanic Skysports, că se va retrage din naţionala Franţei, după ce nu a fost convocat la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. "Am luat o decizie. Am luat-o de mai mult timp, dar o voi face publică la momentul potrivit. Cu echipa naţională nu am caştigat nimic, iar decizia a fost greu de luat. Dacă aş fi caştigat ceva, era mai uşor să iau această decizie", a declarat Nasri. Samir Nasri, în varstă de 27 de ani, a adunat 41 de selecţii în naţionala Franţei, pentru care a debutat în 2007.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.