Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE:Brandan a semnat cu Craiova

Ziarul de Vrancea
3 aug 2014 480 vizualizări
Fotbalistul argentinian Pablo Brandan, fost component al echipei Steaua, a semnat un contract cu CS Universitatea Craiova, el declarandu-se fericit de acest nou angajament al său

 "Mă gandesc numai la Craiova, care a avut încredere în mine şi sunt fericit", a spus Brandan la Digi Sport. Pablo Brandan a precizat că a venit sambătă din Argentina şi că probabil de luni va începe "munca" la CS Universitatea Craiova. Brandan, în varstă de 31 de ani, a jucat la Steaua în perioada 2010-2012. El a evoluat în Liga I şi la Unirea Urziceni (2007-2010). Ultima dată, argentinianul a jucat pentru Beitar Ierusalim.

Cardozo, coleg cu Bourceanu?

Clubul Trabzonspor, la care este legitimat Alexandru Bourceanu, a anunţat, sambătă, pe site-ul oficial, că negociază transferul internaţionalului paraguayan Oscar Cardozo de la Benfica Lisabona. "Au început negocierile cu SL Benfica şi Oscar Cardozo pentru transferul fotbalistului la clubul nostru, cu Karabukspor şi Ishak Dohan pentru transerul acestui jucător la clubul nostru şi cu fotbalistul liber de contract Fatih Atik", este anunţul postat pe site-ul grupării din Trabzon. Oscar Cardozo este legitimat la Benfica Lisabona din 2007.

A revenit Falcao în teren

Atacantul echipei AS Monaco, Radamel Falcao, a revenit pe teren după aproximativ şase luni de pauză, el jucand într-un meci amical cu Valencia, la Londra, scor 2-2. Falcao a fost aplaudat de publicul de pe "Emirates Stadium" în momentul în care a intrat pe teren, în minutul 72, în locul bulgarului Dimităr Berbatov. Radamel Falcao a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior la genunchiul stang la un meci cu Chasselay, din Cupa Franţei, jucat la 22 ianuarie. El a fost operat la cateva zile după accidentare. AS Monaco va mai juca în cadrul Emirates Cup cu formaţia Arsenal Londra, duminică.

Ibrahimovic aduce Supercupa la Paris

Formaţia Paris Saint-Germain, campioana Franţei, a caştigat pentru a patra oară Supercupa Franţei, sambătă, la Beijing, impunandu-se cu scorul de 2-0 în meciul cu deţinătoarea Cupei Franţei, Guingamp. Ambele goluri ale echipei PSG în acest meci contand pentru Supercupa Franţei au fost înscrise de Zlatan Ibrahimovic  ('9, '20 - penalty). Potrivit site-ului ligii franceze, datorită acestui succes, tehnicianul Laurent Blanc a devenit primul antrenor care îşi adjudecă de patru ori Supercupa Franţei (în 2008 şi în 2009 cu Girondins Bordeaux şi în 2013 şi 2014 cu Paris Saint-Germain). PSG a mai caştigat trofeul în 1995, 1998 şi 2013.

O mare atletă s-a dopat

Atleta Amantle Montsho (Botswana), fostă campioană mondială în proba de 400 de metri, a fost depistată pozitiv cu metilhexaneamină, la Jocurile Commonwealth-ului, competiţie ce se desfăşoară la Glasgow. Montsho, campioană mondială în 2011, vicecampioană olimpică în 2012  şi deţinătoarea titlului la Jocurile Commonwealth-ului, a fost supusă unui control antidoping după ce s-a clasat a patra în finala probei de 400 de metri, caştigată marţi de sportiva jamaicană Stephanie McPherson.  Eşantionul B al sportivei în varstă de 31 de ani va fi analizat, astăzi, de un laborator londonez, la solicitarea sportivei.  Acesta este al doilea caz de dopaj de la actuala ediţie a Jocurilor Commonwealth-ului. Vineri, halterofila nigeriană Chika Amalaha, în varstă de 16 ani, a fost deposedată de medalia de aur, fiind depistată pozitiv cu diuretice şi cu agenţi care maschează prezenţa substanţelor dopante.

Victorie pentru Aktobe în Kazahstan

Formaţia FK Aktobe a învins, sambătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Taraz, într-un meci din campionatul Kazahstanului, înaintea manşei secunde cu Steaua, din turul trei preliminar al Ligii Campionilo . Golurile au fost marcate de Arzumanian ('32) şi Hairullin ('47). Antrenorul Vladimir Gazzaev a folosit următorii jucători: Sidelnikov - Kapadze, Arzumanian, Muldarov ( ' 25 - Logvinenko), Hairullin, Danilo ('62 - Şabalin), Miroşnicenko, Pizzelli, Santana, Tsarikaev, Zenkovici ('62 - Antonov). Partida Steaua - FK Aktobe se va disputa, miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională. în tur, cele două echipe au remizat, scor 2-2.

Ţucudean înscrie pentru Charlton

Fotbalistul echipei Charlton Athletic, George Ţucudean, a înscris un gol în meciul amical caştigat, sambătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, în faţa formaţiei Portsmouth. Ţucudean, titular la Charlton, a marcat în minutul 25. Romanul a evoluat pană în minutul 77, cand a fost schimbat cu Piggott. Celălalt gol al învingătorilor a fost înscris de Vetokele ('19). Portsmouth a înscris prin Danny Hollands, în minutul 23.

Moartea stupidă a unui fotoreporter

Un fotoreporter a suferit un accident grav, sambătă dimineaţă, la baza de pregătire a echipei Galatasaray, incidentul avand loc după ce bărbatul nu a realizat că în momentul în care intra în complex poarta de fier tocmai se închidea, informează cotidianul Sabah.  Erkan Koyuncu, fotoreporter al jurnalului Sabah, a fost prins de poartă. Angajaţii de la baza de pregătire au observat incidentul şi au redeschis imediat poarta, iar Koyuncu s-a prăbuşit la pămant, însangerat. Medicii echipei Galatasaray i-au acordat fotoreporterului primul ajutor, după care Koyuncu a fost transportat cu ambulanţa la spital. Erkan Koyuncu a fost internat  la secţia de terapie intensivă a spitalului din cartierul Bakirköy din Istanbul şi în ciuda eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvat.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.