Sport

Voinţa Deep Serv încearcă să cucerească al patrulea titlu consecutiv

Dan Chiriac
27 iul 2014 630 vizualizări
Liga de minifotbal se pregăteşte de start cu multe surprize u începand din acest an, organizatorii vor înfiinţa liga a doua u meciurile vor avea loc la Boloteşti u de asemenea, din 31 august va începe şi liga de old-boys

După rezultatele foarte bune înregistrate de echipele vrancene la turneele naţionale organizate de Federaţia de minifotbal din Romania în acest sezon, dar şi vacanţa binemeritată, Liga de minifotbal se pregăteşte de noul sezon. Organizatorii campionatului de minifotbal pentru amatori Vrancea anunţă că înscrierile pentru ediţia a-V-a, sezonul 2014-2015, competiţie afiliată Federaţiei Romane de Minifotbal, se fac în perioada 1-20 august, urmand ca prima etapă a campionatului să se desfăşoare duminică, 24 august. În sezonul trecut, Vrancea a acumulat puncte importante în clasamentul naţional (Jess Caffe şi Flux Cafe în Cupa Romaniei, iar Voinţa Deep Serv la campionatul naţional).
LIGA 2 şi Divizia de OLD-BOYS, noutăţtile noului sezon
În urma protocolului încheiat între organizatorii Ligii de minifotbal şi organizatorii Cupei Sanorom de la Boloteşti, Liga de minifotbal va demara înscrierile şi pentru Liga a doua, competiţie ce se va desfăşura la Boloteşti începand cu 7 septembrie. Astfel sezonul 2014/2015 va fi ultimul sezon în care se pot face înscrieri direct în Liga 1, urmand ca din sezonul viitor orice echipa nou înscrisă să porneasca în campionat din Liga 2. Singura posibilitate ca jucătorii care activează în Liga 1 să activeze şi în Liga 2 este ca echipele din Liga 1 să aiba echipe satelit în  Liga 2, echipe care nu pot promova însă. Faza locală a Cupei Romaniei la minifotbal se va desfăşura cu toate echipele din cele două ligi, iar Cupa Ligii este noul trofeu pus în joc în acest sezon de organizatori. Divizia de Old-Boys este la prima ediţie şi este o competiţie adresa jucătorilor cu varsta de peste 35 ani, care se va desfăşura începand cu data de 31 august. Sistemul de desfăşurare a diviziei va fi stabilit împreună cu delegaţii echipelor participante la şedinţele tehnice premergătoare campionatului local de old-boys, iar acestea vor putea participa la faza locală a Cupei Romaniei la minifotbal alături de echipele participante în Ligă.
Fără jucători de fotbal şi futsal
Chiar dacă actualul preşedinte al FRF, Răzvan Burleanu, a promis că regula impusă jucătorilor de futsal va fi scoasă, acest lucru nu s-a întamplat, cel puţin pentru sezonul 2014/2015. În competiţiile organizate sub egida F.M.R, au drept de joc jucătorii amatori cu varste  de la 18 ani, dar pot fi acceptaţi şi jucători între 16-18 ani cu acordul părinţilor. Jucătorii care activează în Liga,1,2 şi 3 de fotbal, precum şi cei din Liga 1 şi 2 de futsal, nu au drept de joc în această competiţie, aceasta fiind destinată exclusiv amatorilor. Jocurile se vor desfăşura în week-end, în două reprize a 20 minute, faţă de 25 în sezoanele precedente. Lotul unei echipe poate cuprinde maxim 18 jucători, din care doar 12 pot fi trecuţi în raportul de joc, iar viza medicală este obligatorie pentru toţi participanţii. La sfarşitul campionatului, campioana va reprezenta judeţul Vrancea la Campionatul Naţional, iar caştigătoarea fazei locale a Cupei Romaniei va participa la turneul final al caştigătoarelor de cupe, evenimente organizate de F.M.R. în 2015. Ultimele 4 clasate din Liga 1 şi primele 4 clasate din Liga 2 vor participa la un mini-turneu de baraj, în care vor fi stabilite echipele promovate şi retrogradate pentru sezonul 2015-2016. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0744.890085 (pt. Liga 1 si Divizia de Old-Boys), tel.0744.524029 (pt. Liga 2 ), pe www.campionateminifotbal.ro sau pe pagina de facebook a competiţiei, Liga Minifotbal Amatori Vrancea. Arbitrii de fotbal, în activitate sau retraşi din activitate, care sunt interesaţi de  o colaborare cu organizatorii campionatelor de minifotbal pentru amatori, sunt rugaţi să contacteze organizatorii. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.