Sport

Absolvenţi la Şcoala de vară Gălăciuc

Dan Chiriac
22 iul 2014 916 vizualizări
40 de tineri au participat la o şcoală de vară la Gălăciuc, fiind prima generaţie a „Şcolii de vară Gălăciuc” organizate de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport (DJTS).

Organizatorii spun că tinerii s-au implicat în mod deosebit în activităţi, proiectul fiind unul reuşit. Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea, împreună cu tinerii voluntari şi partenerii de proiect au organizat pe parcursul lunii iulie un program de ateliere pentru tineret, în domenii precum voluntariat, turism, teatru, sănătate, sport, literatură, educaţie nonformală sau comunicare. Scopul proiectului a fost devoltarea personală a 40 de tineri, voluntari activi în proiectele de tineret ale DJST Vrancea, prin activităţi de tip tabără. "Proiectul de tineret se desfăşoară în contextul nevoii de implicare şi dezvoltare a personalităţii tanărului contemporan, vizand totodată şi valorile de care avem nevoie pentru formarea tinerilor şi pentru asigurarea şanselor acestora în viitor. S-au implicat cu responsabilitate tineri aflaţi în căutarea unor modele veritabile, de talent, în domenii precum educaţie, artă, sport, ştiinţă sau cultură. Partenerii proiectului au fost Asociaţia „Potpourri”, Asociaţia „Acţionează azi pentru un viitor mai bun”, Asociaţia „Change your lifestyle for you”, ARDOR Bucureşti, Inspectoratele de Poliţie Vrancea şi Galaţi, Şcoala Postliceală Sanitară „Hippocrate”, dar şi liceele partenere DJST", se arată într-un comunicat al organizatorilor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
eu, acum 3536 zile, 20 ore, 55 minute, 2 secunde
Daca sunt de la sc. Hyppocrate e clar ce apartenenta politicaau tinerii. La aceasta scoala este director Nedelcu , care este mama comunistilor si PSD-istilor , care si-a angajat si sotul la Hyppocrate citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.