Sport

Alexandru Dumitru, golgheterul Milan Junior Camp

Dan Chiriac
22 iul 2014 811 vizualizări
Acesta a marcat 38 de goluri în partidele disputate timp de o săptămană

Jucătorul Alexandru Dumitru, de la grupa 2002 de la CSM Focşani, a participat săptămana trecută la proiectul Milan Junior Camp, care a adunat la start jucători din Italia, Slovacia, fostele ţări din Federaţia Rusă, dar şi Italia. Alex Dumitru a participat la antrenamente în fiecare zi, atat dimineaţa cat şi după-amiază. Meciurile programate în cadrul acţiunii s-au desfăşurat pe un teren pătrat, de 30 metri//30 de metri, şi au opus mai multe formaţii din cadrul proiectului. Dumitru a reuşit să marcheze 38 de goluri în partidele desfăşurate, cu 15 mai multe decat ocupantul locului doi. Focşăneanul a fost premiat de oficialii clubului milanez şi a primit echipament de joc identic cu cel al “rosso-nerilor” pentru sezonul 2014-2015. De asemenea, jucătorul de la CSM Focşani poate participa timp de două săptămani la un stagiu de pregătire la Milano. Dumitru a confirmat astfel evoluţiile bune din Romania, unde a participat la fazele de zonă sau naţionale a campionatului naţional. La proiectul de la Milano a mai participat un singur jucător roman, dar acesta are părinţii stabiliţi în Italia. Alex Dumitru este fiul preşedintelui AJF Vrancea, Dan Dumitru. La Milano, au participat la acest proiect 86 de jucători, jucătorul focşănean fiind surpriza plăcută pentru organizatorii acestei acţiuni. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.