Sport

Două echipe vrancene participă la Cupa Magic

Dan Chiriac
21 iul 2014 636 vizualizări
Campioana Voinţa Deep Serv şi Doctor GSM şi-au anunţat participarea la turneul de la Iaşi

În perioada 28-31 august va avea loc la Iaşi ediţia a treia a Cupei Magic la minifotbal, o competiţie cu tradiţie ce deschide în fiecare an un nou sezon în minifotbalul ieşean şi românesc. Aşa cum au promis organizatorii anul trecut, în acest an Cupa Magic va fi din nou un eveniment important desfăşurat sub egida Federaţiei de Minifotbal din România. Vor participa 32 de echipe, tot atâtea câte au luat startul la Cupa Mondială din Brazilia. Nu va lipsi nici finalista Cupei Prieteniei de la Rio, de aceea organizatorii spun că „Mondialul din Brazilia se va muta la Iaşi la sfârşitul lunii august”. Invitaţi de onoare la acest turneu vor fi două foste mari glorii ale fotbalului italian şi mondial: Paolo Rossi şi Franco Baresi. Lista echipelor care s-au înscris până acum la Cupa Magic: Design Construct Braşov (campioana de anul trecut a Cupei Magic), Consiliul Judeţean Buzău (campioana Cupei României), Fortuna Buzău, Bentel Cluj (finalista Cupei Prieteniei din Brazilia), Deep Serv Focşani (finalista de anul trecut a Cupei Magic), GSM & Project Global Focşani, Oz Er Golden Bacău, Fenix Piatra Neamţ, TCE 3 Brazi Roman, Pabo Team Paşcani, Ştiinţa Galaţi, Deltarom Tulcea, Trans Mannscaft Bucuresti, Liberto Iaşi, Dinamo Imperium Iaşi, Salvatorii Vaslui, UTI Iaşi, Herta Alse Floreşti, Delta Force Tulcea, Colosseum 2005 Iaşi, Coriolan Bacău, Zimbrul Vaslui, Terwa Braşov. Înscrieri se mai fac până la data de 10 august.

Voinţa Deep Serv atacă podiumul

Voinţa Deep Serv pare una dintre favoritele întrecerii de la Iaşi, după rezultatele obţinute în sezonul 2013/2014: Locul II la Cupa Unirii de la Iaşi, Locul I la Cupa Firmelor Vrâncene, Locul I la faza judeţeană a Cupei României, Locul I în Liga de minifotbal Vrancea, Locul I în grupa B la barajul de calificare pentru turneul final de la Roman, Locul I în grupa A la turneul final, Locul V la turneul final de la Roman. „Obiectivul nostru a fost calificarea la turneul final de la Roman şi să fim în primele 20 de echipe ale ţării, dar băieţii mi-au demonstrat că trebuie să am multă încredere în ei, terminând sezonul pe locul cinci în România din cele 3.000 de echipe înscrise la Federaţia Română de Minifotbal. Însă, acesta este rezultatul unei echipe incredibil de unită, care a muncit extrem de mult. Ceea ce ne lipsea era creditul de încredere pe care sponsorii noştri ni l-au oferit şi le mulţumim pe această cale. În primul rând, domnului Bernand Cherre, firmei Artifex, domnului Doru Simiz şi firmei Pandora. Sperăm că am demonstrat ce potenţial are această echipă, încă neexploatat la maxim. Am simţit evoluţia nivelului echipei noastre şi în turneul final de la Roman, unde Federaţia Română de Minifotbal a oferit o organizare impecabilă”, ne-a declarat managerul Marian Spînu. Turneul de la Iaşi este prima verificare pentru sezonul viitor, unde gandurile focşănenilor sunt mari. „Eu ar trebui să mă bucur mai puţin şi să mă gândesc la turneul final de anul viitor, unde vrem să ajungem în primele trei echipe. Aceasta este provocarea pe care o lansez întregii echipe”, a spus antrenorul echipei, Ionuţ Constantinescu. Alături de Voinţa Deep Serv, la Iaşi va participa şi Doctor GSM&Global Proiect, o formaţie care a jucat în 2012 la turneul final al Cupei Romaniei, unde a trecut de faza grupelor. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.