Sport

Echipa de futsal participă la un turneu internaţional la Galaţi

Dan Chiriac
21 iul 2014 479 vizualizări
Ieri, jucătorii au efectuat primul antrenament după vacanţa de vară u în august, Progresul va juca două partide de pregătire cu echipe din Anglia şi Bulgaria

Ieri, echipa de futsal şi-a reluat pregătirile pentru noul sezon competiţional, după pauza de vară. La Sala Polivalentă au fost prezenţi cei mai mulţi dintre jucătorii care au compus lotul la finalul sezonului trecut. Singurul absent motivat a fost Sorin Popa, iar singura noutate a fost Adrian Oltianu, cel care a mai fost în lotul echipei de futsal în trecut. “A fost prima zi de pregătire, nu ştim foarte bine pe ce lot ne vom baza în sezonul 2014/2015. Vom vedea cu ce lot vom rămane, ce ganduri are fiecare jucător în parte. Mai este o lună şi jumătate pană la startul campionatului şi avem timp să definitivăm lotul, dar şi programul meciurilor de pregătire. Cert este în acest moment că pe 22 august vom lua parte la un turneu internaţional la Galaţi, la care vor participa o echipă din Anglia, una din Bulgaria, United Galaţi şi Progresul Focşani”, ne-a spus Petrache Gurguiatu, antrenorul echipei focşănene. În luna august, la sediul Federaţiei Romane de Fotbal va fi stabilit programul meciurilor din cadrul ligii întai de futsal. Progresul Focşani va evolua în liga întai în acest sezon, alături de alte 11 echipe. Componenţa ligii întai în sezonul 2014/2015 este următoarea: Dunărea Călăraşi, Sportis Tîrgovişte, Autobergamo Deva, City’us Tg. Mureş, FK Odorhei, KTE Tg. Secuiesc, Spicom Sf. Gheorghe, Clujana Cluj, Progresul Focşani, CSMS Iaşi şi United Galaţi. Printre favoritele la titlu se anunţă echipele din Tg. Mureş, Deva, Odorhei şi Bucureşti. După cinci ani de dominaţie totală a celor de la Tg. Mureş, anul trecut titlul a mers la Deva, în timp ce mureşenilor le-a revenit doar Cupa Romaniei. Formaţia pregătită de Petrache Gurguitau şi Elvis Ilaş aşteaptă un sezon bun, cu o nouă calificare în play-off. Lotul de jucători al echipei focşănene a rămas cel din sezonul trecut, tinerii jucători proveniţi de la CSM Focşani urmand să evolueze şi în acest sezon. Dima, Duca, Bălosu sau Stratulat sunt doar caţiva dintre jucătorii care au arătat calităţi la jocurile din returul şi play-off-ul sezonului trecut. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.