Sport

Derbiul grădiniţelor

Ziarul de Vrancea
20 iul 2014 389 vizualizări
Rezervele Stelei au învins Rapidul cu 2-1 în Cupa Ligii

Optimile de finală ale Cupei Ligii au început  vinericu o partidă excelentă, în care FC Viitorul a învins la lovituri de departajare pe FC Botoşani, după ce scorul a fost 2-2 după 90 de minute şi 3-3 după 120 de minute. Apoi, la Braşov, Astra Giurgiu a făcut "instrucţie" cu echipa condusă de Cornel Ţălnar, scor 4-1.
Sambătă, s-au mai consumat două meciuri. Partida de la Galaţi, între Oţelul şi Ceahlăul Piatra Neamţ, a fost de un foarte slab nivel. În ambele echipe au evoluat mulţi jucători necunoscuţi, iar temperatura ridicată de la ora meciului a influenţat, cu siguranţă, calitatea spectacolului.  Nu s-a înscris niciun gol timp  de 120 de minute, dar la loviturile de departajare, nemţenii, care au jucat pana atunci o idee mai ofensiv, au decepţionat. Portarul debutant Vlasie a parat şuturile lui Chitoşcă şi Marc, iar Achim a tras în înaltul cerului, singurele şuturi nimerite de nemţeni, aparţinand lui Ţepeş şi Ştefănescu. De la Oţelul a ratat doar Cojoc, au transformat Mişelăricu, Zaharia şi Stoian, iar echipa tehnicianului german Michael Weiss s-a calificat în sferturi.
Trambiţatul Rapid - Steaua din Giuleşti a fost chiar un derby: dacă Rapidul este cum este, Steaua şi-a trimis gaşca tanără în teren, menajandu-şi titularii pentru returul cu Strømgodset Drammen. A existat un jucător cu mare experienţă în teren, Claudiu Keşeru, care a decis meciul. În minutul 8, lăudatul puşti Robert Vîlceanu a scăpat singur, dar s-a balbait în faţa portarului giuleştean Drăghia, care a degajat greşit şi Keşeru i-a arătat tanărului său coleg cum se rezolvă o fază simplă de atac. Rapid a egalat în min. 24, prin Selagea, din pasa lui Coman, iar imediat după pauză ('49), cand Iacob l-a faultat pe Neagu, arbitrul a acordat penalty, pe care acelaşi Keşeru l-a transformat. Dinamizată de mereu tanărul Pancu, grădiniţa giuleşteană a alergat după egalare, iar steliştii Chipciu (introdus şi el în repriza a doua) şi Keşeru s-au jucat cu ocaziile, astfel încat scorul a rămas 2-1 pentru Steaua. Cele două echipe se vor întalni week-end-ul viitor, tot în Giuleşti, în prima etapă a Ligii I.
La partidă a asistat şi antrenorul brazilian Ze Maria, care a stat alături de  posibilul investitor al Rapidului, Angelo Massone. Renzo Rossi a declarat că fostul jucător al echipei Inter Milano va prelua conducerea tehnică a grupării giuleştene în cazul în care investitorul italian va deveni noul patron.
Aseară, s-au mai disputat meciurile CSMS Iaşi - CFR Cluj şi "U" Cluj - Petrolul, iar astăzi se joacă meciurile Gaz Metan Mediaş - Pandurii Targu Jiu (18:00) şi Concordia Chiajna - Dinamo (21:00).









În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.