Sport

Cu Arlauskis înainte

Ziarul de Vrancea
17 iul 2014 539 vizualizări
Strømsgodset Drammen - Steaua 0-1 (0-1) în turul II preliminar al Ligii Campionilor la fotbal *portarul lituanian a salvat echipa bucureşteană din cateva situaţii dificile!

Strømsgodset: Larsen - Hamoud, Vilsvik ('85 - Odergaard), Storbæk, Høibråten - Junior, Fossum, Abu, Storflor - Kastrati ('69 -Wikheim), Ogunjimi ('61 - Sørum)
Steaua: Arlauskis - Rîpă, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sînmărtean ('89 - Vîlceanu) - Tănase, Chipciu, Parvulescu ('58 - Stanciu) - Iancu ('75 - Filip)
Arbitru: Serdar Gözübüyük (Olanda)
Cartonaşe galbene: Chipciu, Rîpă, Tănase
0-1, min. 49: Iancu preia în careu o minge cu dreptul şi lobează peste portar.
Gazdele norvegiene au început foarte tare meciul, aglomerand careul lui Arlauskis. Steliştii, oarecum derutaţi de tupeul nordicilor încep să se arate în joc de prin minutul 15, dar în afară de o simulare a lui Iancu nu se remarcă prin nimic deosebit. Marea ocazie a reprizei s-a petrecut în minutul 30 cănd şutul periculos a lui Ogunjimi a fost respins senzaţional de Arlauskis, ocazie succedată de o alta la fel de mare. După ce 40 de minute n-au jucat mai nimic pe atac, în finalul primei reprize steliştii au avut două situaţii: Iancu a trimis cu capul peste transversală, dintr-o centrare a lui Parvulescu ('40), iar voleul lui Varela de la marginea careului nu nimereşte ţinta.
Golul spectaculos marcat de Gabi Iancu în startul reprizei secunde a mai redus din entuziasmul nordicilor, deşi Iancu a mai avut o şansă de gol. Imediat însă Arlauskis a intervenit din nou salvator la şutul din cădere ak lui Storflor. În finalul reprizei secunde, jocul s-a mai liniştit, doar Chipciu ('80, '87), Storflor ('87) şi Vîlceanu ('90) au mai ameninţat plasele celor două porţi. O victorie  normală  a Stelei obţinută, totuşi cu mari emoţii, în care rolul portarului Arlauskis a fost mai important decat ar fi trebuit. Calificarea în turul III preliminar va fi decisă în partida retur de săptămana viitoare, de pe Arena Naţională.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.