Sport

US Open în primejdie

Ziarul de Vrancea
17 iul 2014 475 vizualizări
Teroriştii de la Al-Qaida pregătesc maşini capcană pentru turneul de tenis de la Flushing Meadows

Într-un articol intitulat "Maşini-capcană în America", cititorilor li se detaliază etapele fabricării unor astfel de dispozitive explozibile şi li se aminteşte că "America este principala noastră ţintă, urmată de Marea Britanie, Franţa şi alte ţări cruciate", relatează New York Daily News.  "Important este să vizaţi persoane şi nu clădiri", adaugă textul. Cititorii sunt îndemnaţi, de asemenea, să atace arene de tenis, care sunt "vizitate de mii de persoane, inclusivi persoane de rang înalt, mai ales la US Open".
Directorul NYPD pentru analize de securitate Rebecca Weiner a declarat că poliţia are cunoştinţă de acest articol dar că pentru moment nu există vreo ameninţare specifică împotriva turneului. "Vreau să fie foarte clar - nu avem nicio ameninţare concretă legată de US Open", a subliniat ea. "Totuşi, am fi iresponsabili să nu luăm act de aceste informaţii, în condiţiile în care acest eveniment se apropie", a adăugat ea.
Comisarul de poliţie Bill Bratton a declarat că cea mai mare îngrijorare este reprezentată de "lupii singuratici". "În urmă cu 1.000 de ani, expresia era «toate drumurile duc la Roma». Ei bine, în 2014, dacă ne referim la acest subiect, terorismul, din nefericire toate drumurile duc la New York", a conchis Bratton.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.