Sport

Panciul s-a calificat în turul doi al Cupei Romaniei

Dan Chiriac
16 iul 2014 1240 vizualizări
Young Stars Panciu - CSM Moineşti 4- 0 (2-0), în cadrul turului întai al Cupei Romaniei u “este o victorie frumoasă, vrem să facem din nou o echipă puternică”, spun oficialii vranceni Echipa Young Stars Panciu a reuşit o victorie spectaculoasă în partida din cadrul primului tur al Cupei Romaniei.

În lipsa antrenorului Jan Bolocan, absent motivat de la jocul de ieri, echipa a fost condusă de pe margine de Paul Cioran, fostul căpitan ce a renunţat la activitatea de jucător. Revenirea în echipă a lui Cătălin Costin a fost importantă, varful păncenilor fiind din nou unul dintre atuurile în obţinerea victoriei. Fostul jucător de la Astra Giurgiu şi SC Bacău a revenit în randurile echipei care l-a consacrat şi l-a trimis pană la o formaţie de liga întai. Chiar dacă nu avea pregătirea fizică pusă la punct, Costin a arătat că rămane atacantul care odată ajuns cu mingea la picior este foarte greu de oprit. Meritul calificării aparţine însă tuturor jucătorilor, care au arătat că vor să readucă echipa din Panciu în peisajul fotbalului divizionar din Romania. Partida a început tare, iar oaspeţii au ratat prima mare ocazie a meciului, după ce Parlac a salvat de pe linia porţii. Covaci a răspuns cu două ocazii de poartă, înainte de marcarea primului gol. La fel ca-n vremurile bune, Costin a sprintat spre poarta adversă, a şutat la colţul lung, mingea a lovit de două ori bara, apoi a depăşit linia porţii. Era minutul 23, iar gazdele visau la o victorie importantă. Nu a mai durat decat 11 minute pană cand Covaci a avut o execuţie de excepţie şi  a marcat cu un lob de la 30 de metri, după ce l-a văzut pe portarul advers ieşit din poartă.

Încă două două goluri în actul secund

Oaspeţii au început tare repriza a doua şi au dat senzaţia că vor să revină în joc. Burdujel a avut cateva intervenţii salvatoare, înainte ca Florin Ciubotaru să marcheze cu un şut de la 20 de metri, în minutul 61. Meciul era decis, dar Costin a ţinut să-şi mai arate încă o dată viteza pe contraatac. În minutul 84, acesta a preluat o minge de la centrul terenului, a centrat în faţa porţii, iar Bogdan Stoian a marcat, după ce a driblat şi portarul advers. Gazdele au avut ocazia să trimită în teren şi jucătorii mai tineri, Stavarache sau Ababei debutand la acest nivel. În meciul de ieri, primul “11” pentru YS Panciu a fost următorul: Burdujel – Ciornei, Beşa, Parlac, Manea –Ciubotaru, Voinea, Golea, Stoian -   Covaci, Costin.  Au mai intrat Lupuşoară, Ababei şi Stavarache. Echipa pănceană va juca în turul doi al Cupei Romaniei, tot pe teren propriu, pe 31 august. “Este o victorie frumoasă, este meritul jucătorilor şi dorim să mergem cat mai departe în această competiţie. Vom încerca să formăm din nou o echipă puternică la Panciu. Doar cu rezultate obţinute în faţa echipelor puternice ne putem ambiţiona să ajungem unde ne este locul”, a spus Raul Cioran, directorul sportiv de la YS Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.