Sport

Cristi Voicu a caştigat turneul de tenis destinat arbitrilor

Dan Chiriac
14 iul 2014 794 vizualizări
Acesta s-a impus în finala disputată cu Mihai Gică, scor 6-4, 6-1, repetand succesul de la prima ediţie

Imediat după terminarea turneului internaţional ITF de seniori „Vrancea Trophy – Trofeul Consiliului Judeţean Vrancea” ediţia a IX-a, pe terenurile de tenis din Complexul Sportiv „Milcovul” a debutat o întrecere rezervată arbitrilor de fotbal din judeţ. O iniţiativă ajunsă la ediţia a doua, ce părea să fie doar o glumă la început, a devenit o tradiţie, pe care organizatorii o doresc să o ţină în fiecare an de acum încolo. Caştigătorul primei ediţii, Cristi Voicu, arbitru de liga a treia, a fost favoritul pricnipal şi la turneul din acest an, la care s-au înscris opt concurenţi: Mihai Gică, Cristi Voicu, Ionuţ Paraschiv, Alin Samoilă, Florin Danciu, Mădălin Andreevici, Marius Stoica şi Alberto Bragă. Ultimul a abandonat după ce a pierdut primul meci din grupe. Au fost alcătuite două grupe, în care jucătorii au fost repartizaţi astfel: grupa A: Voicu, Mihai, Stoica, Andreevici, iar grupa B: Samoilă, Danciu, Paraschiv şi Bragă. În urma derulării partidelor, în semifinale s-au calificat primii doi clasaţi în fiecare grupă. În primul joc desfăşurat duminică dimineaţa, Mihai Gică a trecut cu 6-2, 6-2 de Alin Samoilă. A doua semifinală a fost mult mai echilibrată, iar principalul favorit, Cristi Voicu, a fost la un pas de eliminare. Ionuţ Paraschiv a condus cu 3-1 în setul decisiv, a servit pentru a-şi majora avantajul, dar în cele din urmă Voicu s-a impus cu 6-4. Acesta a reuşit în cele din urmă să repete succesul de la prima ediţie, după ce s-a impus cu 6-4, 6-1 în finala cu Mihai Gică. Finala mică i-a revenit lui Ionuţ Paraschiv, care şi-a luat revanşa în faţa lui Alin Samoilă, care l-a învins în grupe. Florin Danciu a ocupat locul cinci, după ce a caştigat finala pentru locurile 5-6 disputată în compania lui Mădălin Andreevici. Organziatorii au oferit la final cupe primilor trei clasaţi, dar şi diplome pentru toţi cei care au participat la această întrecere. Circuitul de tenis de la Focşani a cuprins în acest an trofeul pentru veterani, a noua ediţie a Trofeului „VranceaTrophy”, iar acum turneul arbitrilor de fotbal. „Circuitul Vrancea Trophy – Trofeele Consiliului Judeţean Vrancea” va fi încheiat cu turneul pentru copii şi juniori de Categorie 1 naţională, din perioada 26 iulie - 01 august. Din păcate, circuitul de tenis destinat tuturor categoriilor de varstă a început cu o tragedie, după ce Ioan Zainea a murit chiar la un concurs organizat în memoria lui George Bucuroiu, iniţiatorul turneelor de tenis la Focşani, în urmă cu 12 ani. (Dan CHIRIAC)
   



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.