Sport

Sportivii de la Addras, cantonament în Grecia

Dan Chiriac
14 iul 2014 503 vizualizări
Acţiunea a aviut loc în perioada 5-11 iulie, la Halkidiki

Sportivii din cadrul clubului Addras Taekwondo Focşani au participat la stagiul de pregătire în staţiunea Nea Fokea din Halkidiki – Grecia. Scopul acţiunii a fost acela de a conferi un plus valoare antrenamentului sportiv prin diversificarea pregătirii. Astfel, prin abordarea altor discipline ca baschet, fotbal, ciclism, tir, tir cu arcul, echitaţie, parkour, înot sau sporturi extreme, au fost îmbunătăţite calităţile fizice în perspectiva abordării competeţiilor următoare din calendarul competiţional intern şi internaţional. Totodată în tabără, pe langă pregătire fizică, sportivii au participat şi la cursuri de limba engleză, avand totodată ocazia să socializeze cu tineri de varsta lor din 12 ţări din Europa şi Asia. Antrenamentele au  fost coordonate de maestrul internaţional Adrian Dochioiu  – 5 dan Kukkiwon Taekwondo. Acesta a fost cel de al doilea stagiu desfăşurat în Grecia de clubul focşănean. În anul 2011 sportivii clubului au avut ocazia de a se antrena în condiţii asemănatoare în Loytraki, cu ocazia Seminarului sustinut de maestrul grec Yannis Govas - 8 Dan taekwondo, o mai veche cunoştinţă a sportivilor de la Addras Focşani. “Sperăm ca seminarul şi-a atins scopul didactic şi că vom putea organiza astfel de manifestări care să ajute la consolidarea personalităţii sportivilor noştri şi pe viitor”, spun oficialii clubului focşănean. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.