Sport

Vremea socotelilor

Ziarul de Vrancea
14 iul 2014 522 vizualizări
Scolari a fost demis de la naţionala Braziliei, iar atacantul Fred s-a retras din "seleçao" * selecţionerul argentinian Alejandro Sabella se mai gandeşte

Tehnicianul Luiz Felipe Scolari a fost demis de la naţionala Braziliei, în noaptea de duminică spre luni, informează cotidianul O Globo. Potrivit sursei citate, odată cu Scolari pleacă de la naţionala Braziliei tot staful tehnic, inclusiv coordonatorul Carlos Alberto Parreira. Duminică, presa braziliană scria că Luiz Felipe Scolari nu ar trebui să rămană la conducerea tehnică a selecţionatei.Bilanţul lui Scolari la conducerea naţionalei Braziliei, în perioada noiembrie 2012 - iulie 2014, cuprinde 19 victorii, şase remize şi patru înfrangeri.
* Atacantul brazilian Fred a declarat că nu va mai juca pentru reprezentativa Braziliei, într-un interviu acordat cotidianului Estado de Sao Paulo de duminică. "Pentru mine totul s-a încheiat. Nu voi mai juca pentru Seleçao. Voiam să fac mai mult la acest CM. Nu am fost accidentat, nu am avut probleme fizice. Cand voi juca la Fluminense şi voi marca din nou, oamenii se vor gandi că poate nu am marcat cu Selecao pentru că nu am primit destule baloane", a declarat Fred. Atacantul a marcat un singur gol la turneul final al Cupei Mondiale, în meciul cu naţionala Camerunului, scor 4-1, din faza grupelor.
* Alejandro Sabella va decide în cateva zile dacă va rămane selecţionerul Argentinei, după ce se va odihni, conform declaraţiei sale făcută după finala Cupei Mondiale cu Germania, scor 0-1. "Vreau să mă odihnesc, să fiu alături de jucătorii mei, de colaboratori, oamenii care au muncit extraordinar, să fiu alături de familie. Mă voi odihni cateva zile, iar apoi voi vedea", a declarat Sabella. El  a preluat naţionala Argentinei după Copa America 2011, iar una dintre deciziile sale importante a fost numirea lui Lionel Messi drept căpitan.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.