Sport

MOZAIC STIRI SPORTIVE: Cu şezutul în două luntrii

Ziarul de Vrancea
8 iul 2014 555 vizualizări
CS Universitatea Craiova şi Nacional Madeira susţin, pe site-urile lor oficiale, că au încheiat contracte cu jucătorul Nuno Rocha din Insulele Capului Verde, gruparea romană precizand că înţelegerea este pe trei ani, iar cea portugheză că fotbalistul a semnat pe cinci ani.

Nacional Madeira anunţa încă de sambătă că a încheiat un contract cu Nuno Rocha pe cinci ani, cu o clauză de reziliere de 15 milioane de euro, şi îl prezenta într-o fotografie pe fotbalist, îmbrăcat în tricoul echipei portugheze.  Cu două zile înainte, el evoluase pentru CS Universitatea Craiova, într-un amical, cu Slaven Belupo, în cantonamentul din Slovenia. Marţi, gruparea olteană a precizat că Nuno Rocha a semnat în 5 iunie, o înţlegere pe trei ani, iar actul este înregistrat la Liga Profesionistă de Fotbal.

Penev nu-i ca Reghe

Selecţionerul naţionalei Bulgariei, Luboslav Penev, a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei Botev Plovdiv pentru a se putea concentra pe munca de la prima reprezentativă, a anunţat site-ul oficial al UEFA. "Nu puteam face lucruri bune dacă rămaneam în ambele funcţii. Le-am mulţumit conducătorilor clubului Botev Plovdiv pentru această oportunitate. De asemenea, le mulţumesc jucătorilor şi suporterilor care m-au susţinut din prima zi", a declarat Penev. Îîn varstă de 47 de ani, Luboslav Penev, a acceptat funcţia de antrenor al echipei Botev Plovdiv în urmă cu o lună, după ce a primit permisiunea Federaţiei Bulgare de Fotbal (BFU). Penev a stat un singur meci pe banca tehnică a formaţiei din Plovdiv, scor 4-0 cu AC Libertas (San Marino), în prima manşă a turului întai preliminar al Ligii Europa. Interimatul la Botev Plovdiv va fi asigurat de foştii jucători Marin Bakalov şi Kostadin Vidolov. La Botev Plovdiv evoluează jucătorii romani Alexandru Benga, Srgian Luchin şi Alexandru Curtean.

Faza arestărilor

Poliţia braziliană a anunţat, ieri, arestarea lui Ray Whelan, director la Match Hospitality, furnizor exclusiv FIFA, suspectat de a fi şeful reţelei de revanzare ilegală de bilete la meciurile de la Cupa Mondială din Brazilia. Match Hospitality este furnizor exclusiv FIFA a biletelor VIP returnate la Cupa Mondială, care includ pe langă tichetele de acces în stadion, biletele de avion şi cazare la hoteluri de lux. Justiţia din Rio de Janeiro a decis plasarea în detenţie provizorie a lui Ray Whelan, dar nu a precizat naţionalitatea acestuia. Poliţia braziliană a destructurat săptămana trecută această reţea de revanzare ilegală de bilete şi a arestat 11 prezumtivi membri la Sao Paulo şi Rio de Janeiro, printre care şi franco-algerianul Mohamadou Lamine Fofana, care a fost bănuit iniţial că este şeful organizaţiei. Poliţia din Brazilia a făcut aceste arestări după ce a ascultat convorbirile dintre Mohamadou Lamine Fofana şi Ray Whelan. Conform AFP, reţeaua era activă din 2002 şi a vandut aproximativ 1.000 de bilete pe meci la un preţ de bază de 1.000 de euro.

A abandonat şi Schleck

Rutierul luxemburghez al echipei Trek Factory Racing, Andy Schleck, a abandonat Turul Franţei, după ce a căzut în etapa a treia, a anunţat,ieri, L'Equipe. Schleck, în varstă de 29 de ani, s-a accidentat la genunchiul drept în etapa disputată între localităţile Cambridge şi Londra şi ar putea fi operat. "Ligamentele şi meniscul de la genunchiul drept au fost atinse în urma căzăturii. Andy Schlek nu va lua startul în etapa a patra a Turului Franţei", se arată în comunicatul formaţiei sale. Andy Schleck, caştigător al Turului Franţei în 2010, va merge la Basel pentru a efectua un control medical amănunţit.

Turneu ATP la Istanbul

Oraşul Istanbul va organiza începand cu anul viitor un turneu de tenis masculin din categoria ATP 250, denumit Garanti Koza Istanbul Open, a anunţat, ieri site-ul atpworldtour.com.  Primul turneu ATP pe teritoriul Turciei se va desfăşura pe zgură, în perioada 27 aprilie - 3 mai, atunci cand vor mai avea loc turnee la Oeiras şi München. Terenul central de la Istanbul va avea un acoperiş retractabil şi va putea primi 7.500 de spectatori. Alte două terenuri vor fi construite în curand şi vor putea primi un total de 9.500 de spectatori. Competiţia se va desfăşura în cadrul unei academii de tenis, cu 15 terenuri de zgură în aer liber şi 20 de terenuri acoperite. Oraşul Istanbul a găzduit în ultimii ani Turneul Campioanelor, care în 2014 va avea loc la Singapore.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.