Sport

Progresul a caştigat turneul de futsal

Dan Chiriac
4 iul 2014 564 vizualizări
Secţiile clubului municipal CSM 2007 Focşani au organizat cu ocazia Zilelor municipiului Focşani mai multe competiţii sportive. Ieri dimineaţă, la Sala Polivalentă a avut loc o competiţie de futsal rezervată echipelor de cartier.

Progresul Focşani s-a impus cu 11-1 în faţa celor de la FC Focşani. Azi are loc o gală de box, la sala din Sud, de la CS Unirea Focşani. Duminică dimineaţă va debuta şi un concurs de şah, în Grădina Publică. Secţia de judo va organiza un concurs în sala Clubului Sportiv Şcolar. Sambătă, la Sala Polivalentă se va desfăşura o nouă ediţie a Festivalului naţional de Dans „Ritm”. Vor fi prezenţi dansatori de la cluburi din toată ţara. De asemenea, secţia de baschet de la CSM 2007 Foşcani va organiza un concurs destinat echipelor constituite pe loc. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.