Sport

Echipa Consiliului Judeţean Buzău, caştigătoarea Cupei Romaniei la minifotbal

Dan Chiriac
30 iun 2014 1067 vizualizări
Cele două echipe vrancene participante la turneu au fost felicitate de preşedintele Federaţiei de minifotbal


Federaţia de minifotbal din Romania a organizat în perioada 27-29 iunie, turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal, cu 52 de echipe participante repartizate în 13 grupe. După un marator mini-fotbalistic, Consiliul Judeţean Buzău şi-a apărat trofeul caştigat sezonul trecut la Piatra-Neamţ, caştigand şi ediţia a-V-a a Cupei Romaniei. În finală, buzoienii au învins la loviturile de departajare cu 5-4 AEM Timişoara, după 0-0 în timpul regulamentar. Finala mică a întrecerii a fost adjudecată de Cireşarii Bucureşti, după 2-1 cu Marcă Înregistrată Sibiu. Neaţa&Prietenii Bucureşti, cu Dani Oţil şi Kamara în componenţă, a cucerit trofeul Fair-Play. Echipele participante din Liga de minifotbal Vrancea, Jess Caffe şi Flux Cafe au avut evoluţii bune în grupele întrecerii. Jess Caffe a terminat grupa pe poziţia a-3-a cu 4 puncte acumulate, bilanţul echipei fiind o victorie,o înfrangere şi un meci egal, (au pierdut la 7m), iar Flux-ul pe locul 2 tot cu 4 puncte, bilanţul echipei fiind 2 egaluri (ambele caştigate la 7m) şi o înfrangere. “Felicit echipele din Liga de minifotbal care au reprezentat judeţul Vrancea la turneul final al Cupei Romaniei atat pentru rezultatele obţinute cat şi pentru organizarea lor de la Sibiu. Prezentarea la turneu a fost apreciată de conducerea Federaţiei, iar campionatul local a fost bine reprezentat de cele două echipe. După binemeritata vacanţă, Liga de minifotbal amator va demara înscrierile pentru ediţia a-V-a, iar unul dintre proiectele noului sezon va fi Liga de Old-Boys. Aşteptăm cu interes şi emoţie participarea echipei campioane Voinţa Deep Serv la turneul final al Campionatului Naţional din 3-6 iulie de la Roman, fiind prima echipă din Liga de minifotbal Vrancea care va participa la un turneu de o asemenea anvergură”, spune Cristi Vasile, organizatorul ligii de minifotbal din Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.