Sport

Cine ia locul de baraj pentru promovare în Superligă?

Dan Chiriac
27 iun 2014 551 vizualizări
Unirea Focşani sau Voinţa Răstoaca vor juca cu Unirea Ţifeşti, săptămana viitoare, o dublă manşă pentru promovare în Superligă

Azi şi maine va fi stabilită ocupanta locului trei în liga a cincea. Unirea Focşani va juca azi, de la orele 17.00, pe teren propriu cu Tractorul Năneşti. Meciul are loc pe stadionul “Milcovul 2”. Este un prilej pentru iubitorii fotbalului din oraş pentru a vedea la lucru caţiva jucători de valoare, precum Serea, Toma, Bîra, Răzvan Crăciun sau Ilaş, jucători aflaţi în lotul focşănenilor. Maine, de la orele 11.00, Voinţa Răstoaca va primi pe teren propriu replica echipei Victoria Pufeşti. Pentru locul trei au rămas în cursă două echipe, Voinţa Răstoaca şi Unirea Focşani. Prima echipă a acumulat 15 puncte, în timp ce focşănenii au trei puncte mai puţin. Tot cu 12 puncte, Unirea Milcovul nu mai are nicio şansă de a ocupa locul trei, avand rezultate directe nefavorabile cu Voinţa Rătoaca, 4-3 acasă şi 2-3 în deplasare. Voinţa Răstoaca are nevoie de un punct în ultima etapă, în jocul de pe teren propriu cu Victoria Pufeşti, echipă care şi-a asigurat deja promovarea în liga a patra, pentru a merge la baraj. În cazul în care Răstoaca va pierde ultimul meci, iar Unirea Focşani va caştiga partida cu Tractorul Năneşti, atunci focşănenii vor merge la baraj, avand un dublu succes în partidele cu Voinţa Răstoaca. În acest moment, Victoria Pufeşti şi Şoimii Mirceşti şi-au asigurat promovarea în Superliga Vrancei. Ocupanta locului trei va susţine un meci de baraj cu Unirea Ţifeşti, ocupanta locului zece în Superliga Vrancei. Barajul se va juca în două manşe, pe 2 şi 5 iulie. Prima manşă va avea loc la Răstoaca sau Focşani, iar returul la Jariştea, acolo unde şi-a disputat partidele de pe teren propriu, în acest sezon, formaţia Unirea Ţifeşti. Dacă la finalul celor două manşe scorul general va fi egal, la fel ca şi golaverajul direct, atunci se vor disputa două reprize de prelungire a cate 15 minute. Dacă egalitatea va persista, cele două echipe vor fi departajate în urma executării loviturilor de departajare.  (Dan CHIRIAC)
Programul meciurilor:
Azi: orele 17.00:
Unirea Focşani – Tractorul Năneşti
Maine orele 11.00:
Voinţa Răstoaca – Victoria Pufeşti
Şoimii Mirceşti – Unirea Milcovul
Play-out – maiine orele 11.00
Podgoria Coteşti – Victoria Vînători
Viitorul Vîrteşcoiu – Flacăra Urecheşti
Viitorul Bilieşti – Trotuşul Rugineşti


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.