Sport

Golgheterul Superligii, premiat la Cîrligele

Dan Chiriac
26 iun 2014 1083 vizualizări
Duminică, de la orele 11.00, are loc un meci demonstrativ şi o festivitate de premiere organizată de AJF Vrancea

Golgheterul Superligii va fi premiat cu ocazia unui meci demonstrativ la Cîrligele. Întalnirea va avea loc duminică, cu începere de la orele 11.00, pe stadionul din localitate. Se vor întalni echipele de seniori şi juniori de la Voinţa Cîrligele, într-un meci ce se doreşte a fi un agreabil spectacol sportiv. Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea îl va premia cu această ocazie pe golgheterul Superligii Vrancei, Ionuţ Istrate. Jucătorul echipei din Cîrligele a fost cel mai bun marcator în sezonul 2013-2014. Cunoscut sub porecla de “Canache”, Istrate a punctat aproape în fiecare partidă a echipei sale, reuşind la final să adune 24 de goluri. Atacantul echipei din Cîrligele s-a luptat pană în ultima etapă, pentru prima poziţie cu Dănuţ Lechea, cel care în tur a jucat la Young Stars Panciu, iar în retur la Euromania Dumbrăveni. În cele din urmă, Istrate a reuşit să se distanţeze în fruntea ierarhiei golgheterilor. AJF Vrancea îi va oferi cu această ocazie un trofeu, o diplomă şi o minge de joc celui mai bun marcator în sezonul 2013-2014. Istrate a făcut parte în acest an şi din Selecţionata Vrancei care a participat la Cupa Regiunilor. Istrate a marcat în acest turneu trei goluri, în faţa selecţionatei din Tulcea. Evenimentul de duminică este organizat de clubul Voinţa Cîrligele, echipă ce a terminat pe locul cinci recenta ediţie de campionat în Superliga Vrancei. O obişnuită a poziţiilor fruntaşe în ultimii ani, echipa condusă de şeful de post din comună, Corneliu Cherciu, anunţă o evoluţie foarte bună şi în sezonul următor. Adversara sa de duminică va fi echipa de juniori, cea care în sezonul 2013-2014, a terminat campionatul pe poziţia a cincea, la fel ca şi formaţia de seniori. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.