Sport

Începe turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal

Dan Chiriac
26 iun 2014 693 vizualizări
Jess Cafe debutează în turneul de la Sibiu cu un adversar din Ardeal u Flux Cafe va juca după-amiază primul joc cu Tîrgovişte

Începand de azi, la Sibiu va avea loc, timp de trei zile, turneul final al Cupei Romaniei la minifotbal. Vor participa 52 de echipe, printre ele aflandu-se şi două reprezentante ale Vrancei. Jess Cafe, echipă manageriată de Oana Ciornei, şi Flux Cafe, vor încerca să facă o figură cat mai frumoasă la întrecerea de la Sibiu. Chiar dacă nu au ajuns în grupa finală a ligii de minifotbal, cele două echipe au avut evoluţii foarte bune în Cupa Romaniei, faza jdueţeană. Jess Caffe va debuta azi de la ora 15 cu Rechinii Autoland Hosu Zalău, urmand ca al doilea joc să-l dispute la orele  22.00 cu Camera de Comerţ Reşiţa. Maine dimineaţă, de la orele 8.00, focşănenii îi vor întalni pe cei de la Vulturii Sibiu. Flux Cafe are programat primul meci azi, de la ora 14.00, cu Tîrgovişte, iar al doilea joc de la orele 21.00 cu Neaţa TV&Prietenii Bucureşti. Maine, echipa manageriată de Florin Bucovineanu va juca de la ora 14 cu Nera Old Boys Iaşi. Flux Cafe are obiectiv o participare onorabilă la turneul final. Lotul echipei este format din următorii jucători: Ionuţ Popa, Ciprian Goia, Laurenţiu Neculai, Cristian Munteanu, Cosmin Ţuchel, Adrian Chivu, Cătălin Grama, Ionuţ Socol, Marius Chirilă, Lucian Dediu, Marian Savin, Răzvan Ţibrea.  Managerul echipei este Gabriel Voinea, iar antrenor Cosmin Macovei.  Lotul echipei Jess Cafe este format din următorii: Mircea Creţu, Lucian Moisii, Bogdan Bouroş, Viorel Lazăr, Ionuţ Amariei, Vasile Vociu, Liviu Dragomir, Iulică Sărăteanu, Marius Betelie, Ionuţ Costandache, Cosmin Pădure. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.