Sport

Primii candidaţi pentru şefia AJF Vrancea

Dan Chiriac
25 iun 2014 814 vizualizări
Primii doi candidaţi pentru şefia Asociaţiei Judeţene de Fotbal şi-au anunţat intenţia de a participa la scrutinul din 16 august. Preşedintele clubului Viitorul Focşani, Nicuţă Oprea, şi fostul preşedinte al Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Vrancea, Ştefan Braşoveanu, au anunţat ieri că vor intra în cursa pentru postul de preşedinte al forului care conduce fotbalul judeţean.

“Îmi doresc o campanie corectă, fiecare să-şi prezinte programul său, fără să ne atacăm între noi. Am dosarul în regulă şi voi încerca să caştig alegerile din luna august”, ne-a spus Nicuţă Oprea. Alegerile pentru funcţia de preşedinte vor avea loc în cadrul Adunării Generale a AJF Vrancea, care va avea loc pe data de 16 august. Pană pe 1 august, data limită de depunere a dosarelor, este probabil să se mai înscrie şi alţi candidaţi, printre care actualul preşedinte, Dan Dumitru, şi preşedintele Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Vrancea, Vasile Burgă. Alte nume vehiculate, chiar dacă cei doi au infirmat această posibilitate, sunt cele ale lui Viorel Paizan – de la CFT Juventus Focşani şi Laurenţiu Muscalu – Prosport Focşani. Pentru funcţia de preşedinte, candidaţii trebuie să cumuleze mai multe condiţii: cetăţean roman, cu varsta maximă de 66 de ani, să fie îndeplinit o funcţie de conducere în structurile AJF Vrancea timp de 4 ani sau să fi fost preşedinte timp de patru ani la un club afiliat, indiferent de nivelul competiţiei. De asemenea, candidaţii trebuie să aibă studii superioare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.