Sport

Gimnastele, locul doi la naţionale

Dan Chiriac
22 iun 2014 656 vizualizări
Echipa pregătită de Carmen Smeu şi Cezar Stoica a fost devansată cu cateva sutimi de sportivele de la Steaua

La finalul săptămanii, la sala de gimnastică din oraşul Oneşti s-a organizat finala campionatului naţional la junioare 2, nivelul 3 şi 4. Întrecerea face parte din calendarul oficial al Federaţiei Romane de Gimnastică şi este destinată echipelor. La concursul de la Oneşti au participat cluburile puternice din ţară: Steaua, Farul Constanţa, CSS Deva, CSS Bîrlad, CSS Buzău, CS Petrolul Ploieşti, CSM Arad, CSS Galaţi, CSM Oneşti, CSM Bacău, CSS Gimnastică Focsani. “A fost o competiţie foarte puternică. Se putea şi mai bine, noi avand posibilitatea să caştigăm titlul naţional. Am pierdut pentru cateva sutimi în faţa fetelor de la Steaua Bucureşti”, ne-a spus Florin Roşioru, directorul CSS Gimnastică Focşani. Echipa de junioare II-nivel trei s-a clasat pe locul doi. Compoenntele acesteia au fost:  Ana Maria Puiu, Pătraşcu Teodora, Iuliana Smadi. Antrenorii formaţiei sunt Carmen Smeu şi Cezar Stoica. La Junioare II – nivel 4, clubul focşănean a fost reprezentat de Adelina Ciubotaru, pregătită de Carmen Smeu şi Cezar Stoica. Întrecerile de la Oneşti au adus la start şi junioarele 1, care au luptat pentru calificarea la naţionalele din toamnă. Diana Damian, de la CSSG Focşani, a avut o comportare bună. Sportiva este pregătită de Florin Roşioru şi Nicoleta Răducan. La întreceri, Vrancea a fost reprezentată şi de arbitrul Daniela Trandafir. Cele mai mici gimnaste de la CSSG Focşani vor participa în perioada următoare la un concurs la Buzău, denumit “Mica Gimnastă”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.