Sport

Etapa intermediară în liga a cincea

Dan Chiriac
18 iun 2014 542 vizualizări
şase partide au loc azi în etapa a opta din play-off şi play-out u întalnirile încep la orele 17.00, cu excepţia a două partide, programate mai tarziu

Azi se dispută o etapă intermediară în liga a cincea. Cu începere de la orele 17.00 se desfăşoară patru partide, urmand ca ultimele două partide să înceapă la orele 18.00 şi 18.30. Astfel, în play-off sunt programate partidele: Unirea Milcovul - ASS Victoria Pufeşti, FC Unirea Focşani – Voinţa Răstoaca şi Şoimii Mirceşti – Tractorul Năneşti. Partida dintre Unirea Focşani şi Voinţa Răstoaca are loc pe stadionul Milcovul, cu începere de la orele 17.00. Este un nou prilej pentru iubitorii fotbalului din Focşani să vadă un meci de fotbal. Focşănenii îşi joacă azi ultima şansă de a rămane în cursa pentru o poziţie care să asigure promovarea în Superliga Vrancei. În acest moment, în clasament conduce formaţia Şoimii Mirceşti cu 15p, urmată de Pufeşti 15p, Răstoaca şi Milcovul  12 puncte, Unirea Focşani 6 p şi Năneşti 3p. În play-out au loc partidele: Flacăra Urecheşti - Trotuşul Rugineşti (orele 18.00), Viitorul Vîrteşcoiu – Victoria Vanători (Odobeşti – orele 18.30) Podgoria Coteşti - Viitorul Bilieşti. Clasamentul este următorul: Coteşti 16p, Vîrteşcoiu 12p, Bilieşti 12p, Urecheşti 11p, Vînători 5p, Rugineşti 2p. Ultimele trei etape ale ligii a cincea vor avea loc pe 19, 22 şi 29 iunie 2014. Primele două clasate vor promova direct în Superliga Vrancei, în timp ce ocupanta locului trei va juca barajul de promovare cu Unirea Ţifeşti, ocupanta locului zece în SuperligaVrancei. Barajul se va juca în două manşe. Runda de azi ar putea decide în mare măsură situaţia la varful ierarhiei, unde patru echipe echipe se luptă pentru promovare. Partida de la Milcovul pare a fi cea mai echilibrată, ambele formaţii încercand să ajungă pe un loc care să asigure prezenţa la anul în liga a patra.

E oficial! Barajul se joacă pe stadionul “Letea”

Federaţia Romană de Fotbal a anunţat programul meciurilor de baraj pentru promovare în liga a treia, dar şi stadioanele pe care se vor juca partidele. Campioana judeţului Vrancea, Selena Jariştea va juca pe 21 iunie barajul pentru promovare în liga a treia. Adversara focşănenilor la acest baraj va fi formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, campioana judeţului Covasna. Jocul de baraj va avea loc pe stadionul “Letea” din Bacău, cu începere de la orele 18.00. Vrancenii îşi doresc să promoveze în liga a treia, dar misiunea lor nu va fi deloc uşoară, în condiţiile în care formaţia din Covasna are planuri mari de viitor, avand ca obiectiv ajungerea în doi ani chiar în liga a doua. Ieri, echipa din Jariştea a trimis la Federaţia Romană de Fotbal tabelul cu cei 17 jucători care vor compune lotul la meciul de la Bacău. Din echipă fac parte toţi componenţii de bază, cei care au pus umărul la caştigarea Superligii Vrancei. Tot sambătă, pe stadionul din cartierul Unirea va avea loc şi barajul de promovare în liga a treia dintre campioanele judeţelor Vaslui şi Galaţi, FC Gîrceni şi Metalosport Galaţi. Întalnirea, organizată de AJF Vrancea, în colaborare cu formaţia Voinţa Odobeşti, va începe tot la orele 18.00. Partidele de baraj se joacă într-o singură manşă. Dacă la finalul timpului regulamentar scorul va fie gal, se vor juca două reprize de prelungire a cate 15 minute. Dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. Caştigătoarele partidelor vor promova în liga a treia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.