Sport

Echipele calificate la Cupei Romaniei şi-au aflat adversarele

Dan Chiriac
17 iun 2014 557 vizualizări
Jess Café va juca în grupa D, cu echipe din Zalău, Reşiţa şi Sibiu, iar Flux Café, în grupa M, cu formaţii din Iaşi, Tîrgovişte, dar şi cu naţionala artiştilor

Cele două echipe vrancene calificate la turneul final al Cupei Romaniei şi-au aflat adversarele de la turneul final. Acesta se va desfăşura la finalul săptămanii viitoare, la Sibiu, în perioada 27-29 iunie. Organizatorii Cupei Romaniei la minifotbal au alocat judeţului Vrancea două locuri la turneul final. Jess Café, finalista fazei judeţene şi  Flux Café, caştigătoarea finalei mici a Cupei Romaniei, faza judeţeană, 3-1 cu Altdorf Tehnik, vor merge la Sibiu. Jess Café va evolua în grupa D alături de formaţiile Autoland Hosu Zalău, Camera De Comerţ Reşiţa şi Luceafărul Sibiu. Oana Ciornei este managerul formaţiei Jess Café care şi-a propus să aibă o evoluţie cat mai bună la turneul de la Sibiu. Lotul echipei Jess Café este format din următorii: Mircea Creţu, Lucian Moisii, Bogdan Bouroş, Viorel Lazăr, Ionuţ Amariei, Vasile Vociu, Liviu Dragomir, Iulică Sărăteanu, Marius Betelie, Ionuţ Costandache, Cosmin Pădure. Flux Café, echipă manageriată de Florin Bucovineanu, va juca în grupa M, alături de echipele Neaţa TV, fosta naţională a artiştilor, Nera Old Boys Iaşi şi Tîrgovişte. Lotul echipei Flux Café este format din următorii jucători: Manuel Ivanciu, Ionuţ Popa, Ciprian Goia, Laurenţiu Neculai, Cristian Munteanu, Cosmin Ţuchel, Adrian Chivu, Cătălin Grama, Ionuţ Socol, Marius Chirilă, Lucian Dediu, Marian Savin, Răzvan Ţibrea.  Managerul echipei este Gabriel Voinea, iar antrenor Cosmin Macovei.

Cu cine vor juca la turneul final?

Pană la turneul final, vineri, echipa Voinţa Deep Serv îşi va afla adversarele de la turneul final al campionatului naţional, care se va desfăşura la Roman. Voinţa Deep Serv a reuşit după trei ani de încercări să se califice la faza finală, după ce a eliminat în meciul decisiv pe Railex Suceava. Echipa manageriată de Marian Spînu îşi doreşte o evoluţie cat mai bună la turneul de la Roman, dar pentru asta, este nevoie şi de o tragere la sorţi norocoasă. Vineri, în oraşul moldav se va stabili componenţa celor patru grupe de cinci echipe ce vor fi alcătuite la turneul final. Primele două clasate la finalul jocurilor din grupă vor juca în sferturile de finală. “Putem intra în primele opt, dacă vom juca cu determinare şi vom avea puţin noroc la tragerea la sorţi. În sezonul viitor, cu cateva întăriri în lot, ne putem gandi chiar la un loc pe podiumul naţional”, ne-a spus Marian Spînu, managerul celor de la Voinţa Deep Serv. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.