Sport

Medalii de aur pentru Prosport Focşani la Cupa Stars Brăila

Dan Chiriac
16 iun 2014 1064 vizualizări
Grupa 2005 a terminat competiţia pe primul loc u grupa 2003 de la Viitorul a urcat pe poziţia a treia

După ce în urmă cu o săptămană grupa 2007 de la Prosport Focşani a terminat neînvinsă turneul de la Brăila, obţinand astfel primul loc la această competiţie, a venit randul şi colegilor de la grupa 2005 să caştige Cupa Stars Brăila. De asemenea, Prosport a obţinut şi trei premii individuale, după cum urmează: Mihai Iliescu, golgheter şi cel mai bun jucător, grupa 2007; Pana Eduard,  cel mai bun jucător, grupa 2005. Lotul echipei este format din următorii jucători: Pană Eduard, Abeaboeru Alexandru, Croitoru Alesio, Bucur Rareş, Bucur Alexandro, Ilie Alexandru, Iliescu Mihai, Ardeleanu George şi Hărăbor Andrei. Antrenori sunt Rodinel Stan şi Laurenţiu Musalu. O altă formaţie din Focşani a urcat pe podium la turneul de la Braila. Grupa 2003 de la Viitorul Focşani a terminat competiţia pe locul trei, dupa ce a caştigat finala mică a truneului. Grupa de la Viitorul este pregătită de antrenorii Adrian Toma şi Elvis Ilaş. La turneul de la Braila a participat şi grupa 2004 de la CSM Focşani. Formaţia pregătită de Orlando Donciu a avut o evoluţie meritorie, dar a rămas în afara podiumului.  (Dan CHIRIAC)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.