Sport

Două meciuri pană la turneul final

Dan Chiriac
10 iun 2014 979 vizualizări
Voinţa Deep Serv şi-a aflat programul de la turneul de zonă, de la Roman u meciul decisiv, cu Railex Suceava, are loc sambătă de la orele 17.00

Campioana ligii de minifotbal Vrancea, Voinţa Deep Serv, a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru barajul de calificare la turneul final. Organizatorii zonei de la Roman au anunţat programul turneului. Astfel, în primul joc al grupei, sambătă dimineaţa, de la orele 10.00, se vor întalni Aprodex Paşcani şi Railex Suceava. Voinţa Deep Serv va debuta la orele 13.00, cand va întalni formaţia ieşeană. Meciul decisiv pentru calificare la faza finală va începe la orele 17.00 şi va opune Railex Suceava şi Voinţa Deep Serv. “E clar că fără parteneriatul cu compania Artifex nu am fi ajuns aici. Întreaga echipă Voinţa Deep Serv îi mulţumeşte lui Bernard Cherre, în primul rand că a crezut în noi şi ne-a susţinut. Astfel de parteneri ne dorim, în continuare, alături de noi. Ne aşteaptă, în continuare multe provocări, iar acum cea mai mare provocare este barajul de la Roman. Am mare încredere în băieţi că vor reuşi şi se vor autodepăşi pentru a ajunge la turneul final. Va fi o luptă foarte grea împotriva echipelor Railex Suceava (campioana Sucevei) şi împotriva echipei Aprodex Paşcani (campioana Paşcaniului). Avem nevoie de susţinerea suporterilor”, spune Marian Spînu, managerul echipei. Antrenorul Ionuţ  Cosntantinescu este încrezător în şansele echipei sale. “A fost un sezon 2013-1014 greu, dar plin de satisfacţii şi realizări. Munca unui antrenor este întotdeauna mult mai uşoară, cand lucrează cu o echipa atat de talentată, motivată, dar mai ales unită. Acum ne antrenăm pentru viitoarele provocări şi ne-am propus să nu lăsăm garda jos”, a spus Constantinescu, tehnicianul echipei. (D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.