Sport

Cum vedem Cupa Mondială la TV?

Ziarul de Vrancea
10 iun 2014 827 vizualizări
Toate meciurile şi ceremonia de deschidere vor fi transmise de Televiziunea Romană, pe trei canale şi platforma de internet tvrplus.ro

Ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014 va fi transmisă pe 12 iunie, de la ora 21.00, în direct, la TVR 1, TVR HD şi, online, pe tvrplus.ro, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Romană. Din 12 iunie pană pe 13 iulie, spectacolul fotbalistic de la Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 va fi difuzat, în direct şi în exclusivitate, la TVR 1, TVR 2, TVR HD şi pe tvrplus.ro. .
Un total de 64 de partide de fotbal va transmite TVR în exclusivitate de la Cupa Mondială FIFA, desfăşurată în acest an în Brazilia. 59 de studiouri Mondial 2014 vor completa, de la Bucureşti, transmisiunile directe din Brazilia. În cele 32 de zile de Campionat Mondial de fotbal,  TVR va dedica peste 420 de ore sportului rege, fie că este vorba despre transmisiuni în direct ale partidelor de fotbal, fie că este vorba despre studiouri de dezbatere conexe transmisiunilor directe. TVR 1 şi TVR HD vor avea cele mai multe ore de program de la evenimentul verii - cate 200 de ore fiecare, iar TVR 2 va aloca peste 20 de ore transmisiunilor sportive. Integral şi în direct, internauţii vor putea viziona Cupa Mondială FIFA Brazilia 2014 online pe platforma video a TVR - tvrplus.ro - care este disponibilă şi pe mobil şi pe tabletă.
Şase jurnalişti vor comenta de la faţa locului meciurile Cupei Mondiale: Marian Olaianos, Emil Hossu Longin, Bogdan Tomulică, Dragoş Bocanaciu, Florin Mihoc şi comentatorul Radio Romania Cătălin Cîrnu, care se alătură echipei TVR de comentatori. Narcis Şelaru şi Sorin Hobana vor asigura comentariul unor partide de la Bucureşti, iar Tudor Furdui şi Cristi Mîndru vor fi gazdele studiourilor Mondial 2014, care vor preceda partidele de fotbal.
"Din cele 12 oraşe în care se desfăşoară Cupa Mondială în acest an, noi vom acoperi 8 oraşe: Brasilia, Rio de Janeiro, Salvador, Recife, Fortaleza, Natal, Sao Paulo şi Belo Horizonte. Este prima dată cand şase comentatori vor avea de acoperit un continent. Ne bazăm pe sprijinul colegilor de la Bucureşti - producătorii, redactorii, comentatorii şi prezentatorii redacţiei sport a TVR. Va fi un superb maraton fotbalistic pentru care ne-am pregătit astfel încat telespectatorii nostri să se bucure cat mai mult", a declarat Emil Hossu Longin, coordonatorul Departamentului Emisiuni şi ştiri Sportive de la TVR.
Cu excepţia unor partide din ultima etapă a grupelor, care se dispută la aceeaşi oră în fiecare grupă, toate meciurile vor fi transmise pe TVR 1. Primul meci, Brazilia - Croaţia, din grupa A, care va deschide campionatul maine, la São Paulo, va începe la ora 23:00 şi va fi comentat de la faţa locului de Dragoş Bocanaciu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.